The Last of Us Dizisinin Dina Karakteri de Belli Oldu

Anlaşma haberleri ardı ardına geliyor...

The Last of Us Dizisinin Dina Karakteri de Belli Oldu

Araya zaman girmiyor ki The Last of Us dizisi ile ilgili yeni bir gelişme yaşanmasın. Önümüzdeki ay başlayacak olan ikinci sezon çekimleri öncesindeki son hazırlıklar tamamlanır iken, oyuncu kadrosu da güncellenmeye devam ediyor. Bu bağlamda, The Last of Us dizisinin Dina karakteri için de anlaşmaya varıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizisinde Jesse Karakterini Kim Canlandıracak?


PlayStation markasının bünyesinde pek çok kaliteli birinci parti oyun var. Her biri de sektördeki kalitesini kanıtlamış iken, bu oyunların elbette daha geniş bir kitleye ulaştırılması hedefleniyor. Bu bağlamda da PlayStation Productions kurulmuş ve çalışmalara da tez zamanda başlanmıştı.

Geride bıraktığımız zaman zarfında da Naughty Dog ve Polyphony Digital stüdyolarının oyunlarının hem beyaz perdede hem de televizyonlarımızın ekranında izleme fırsatı bulmuştuk. Hayli büyük başarılara imza atan bu oyunlardan, The Last of Us için ikinci sezon çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki ay Vancouver (Kanada) şehrinde başlayacak olan çekimler öncesinde, oyuncu kadrosu son hızla tamamlanmaya çalışılıyor.

The Last of Us Dizisinin Dina Karakteri İçin Kiminle Anlaşıldı?

Dün ve ondan önceki gün Abigail “Abby” Anderson ve Jesse karakterleri için Kaitlyn Dever ve Young Mazino isimli oyuncular ile anlaşıldığını öğrendikten sonra, bugün itibarıyla The Last of Us dizisinin Dina karakteri için de Isabela Merced ile anlaşıldığı HBO tarafından resmen duyuruldu.

Merced, Transformers: Son Şövalye, Şipşak Aile, Soldado ve Dora ve Kayıp Altın Şehri filmleri ile tanınır iken, Nickelodeon kanalında yayınlanan 100 Things to Do Before High School dizisinde de rol almıştı.

Dizide Dina için yapılan açıklamada ‘Ellie’ye bağlılığı olan umursamaz ruh, içinde yaşadıkları dünya tarafından acımasızca test edilecek’ denmiş.

Öte yandan, ortak üreticiler ve baş yapımcılar Craig Mazin ve Neil Druckmann ise “Dina samimi, zeki, vahşi, eğlenceli, faziletli, tehlikeli ve ilk anda sevilebilir. Tüm bu şeyleri çaba harcamadan somutlaştıran bir oyuncu için sonsuza kadar arayış içinde olabilir veya derhâl Isable Merced’i bulabilirsiniz. Ailemize katıldığı için daha fazla gurur duyamazdık.” yorumunda bulundular.

 

Exit mobile version