The Last of Us Dizisi Yeni Bölümlerin Fragmanı Yayınlandı

Olaylar olaylar...

The Last of Us Dizisi Yeni Bölümlerin Fragmanı Yayınlandı

HBO Youtube kanalında yeni The Last of Us dizisi fragmanı yayınlandı. Sıradaki bölümlerde göreceğimiz sahnelere yer verilen fragmanı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginiz Çekebilir: The Last of Us Part 1’i Almadan Önce Deneyebilirsiniz


2020 yılının Mart ayından bu yana sabırsızlıkla beklediğimiz The Last of Us dizisi, dünya ile aynı zamanda Türkçe altyazı seçeneği ile BluTV üzerinden yayınlanmıştı. İlk bölümünü servis üzerinden izleyebileceğiniz dizi, şu anda IMDb üzerinde altı bin oylamanın sonucunda 9.5 / 10 gibi muazzam bir ortalamaya ve Rotten Tomatoes sitesinde de rekor bir puana sahip ve bu da beklediğimizden iyi bir oyundan diziye uyarlama olduğunu gösteriyor.

Her hafta yeni bölümü yayınlanacak olan dizi, oyunda gördüğümüz olayları birtakım değişiklikler ile aktarıyor olsa da genel olarak baktığımızda hem oyun hem de dizi senaryoları arasında bir bütünlüğün hakim olduğunu görebiliyoruz. Zaten Neil Druckmann da oyunun ötesine geçmek gibi bir hataya düşmeyeceklerini söylemişti.

The Last of Us Dizisi Fragmanı Neler Gösteriyor?

Aksiyon, bilim-kurgu ve macera türlerini bir araya getiren dizi için yeni bir fragman daha yayınlandı. The Weeks Ahead (Önümüzdeki Haftalarda) adıyla yayınlanmış olan fragmanda, gelecek bölümlerde bizleri nelerin beklediğine yer verilmiş. Miller kardeşlerin bir araya gelişinden Ellie’nin ısırılmasına, Bill ile Frank ile ilgili sahneye kadar pek çok şey görebilmek mümkün oluyor. Bildiğiniz gibi oyunda Bill abimizin ortağı ile ilgili yaşanan olay farklıydı, dizide ise bambaşka olayları görüyoruz.

İkinci The Last of Us bölümü 23 Ocak 2023 Pazartesi günü yayınlanacak. İlk bölüm bir buçuk saate yakın iken, yeni bölüm ise bir saat civarı uzunlukta olacak. Heyecan ile beklemedeyiz. Peki siz dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yıllar süren beklemeye değdi mi? Yorum kısmında düşüncelerinizi belirtmeyi ihmal etmeyin.

 

Exit mobile version