The Last of Us Dizisi Yayın Tarihi Sızmış Olabilir (Güncel)

Dizi için geri sayım başlasın!

The Last of Us Dizisi Yayın Tarihi Sızmış Olabilir

GÜNCELLEME: Naughty Dog Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla, The Last of Us dizisi yayın tarihi resmi 15 Ocak 2023 olarak onaylandı.

***

The Last of Us dizisi yayın tarihi, görünüşe göre bizzat HBO Max tarafından sızdırıldı. Haliyle, belirtilen tarihi için takvimimize işaret koymakta fayda var. Peki merakla beklenen dizi ne zaman izlenmeye başlanabilecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Fallout Dizisinden İlk Görüntü Yayınlandı


PlayStation Productions çatısından çıkacak olan bir diğer PlayStation Studios uyarlaması, The Last of Us dizisi olacak. 2020 yılının Mart ayında yapılan duyurunun ardından, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında başlanan çekimler ile birçok sahne arkası görüntü ve bizleri daha da heyecanlandıran bir fragman yayınlanmıştı. Her ne kadar ilk bölümün ne zaman yayınlanacağına dair net bir açıklama yapılmamış olsa da, Deadline tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan HBO içerik patronu Casey Bloys, bu yıla yetişmesinin zor olduğunu söylemişti.

Yakın bir zaman önce ise The Last of Us dizisinin HBO kanalı ve HBO Max platformunda yayınlanacak olan ilk bölümü için tarih bilgisi sızdırıldı. Görünüşe göre, fazla uzak olmayan bir tarih söz konusu.

The Last of Us Dizisi Yayın Tarihi, Duyuru Öncesinde Sızdı

Birden fazla abone tarafından aktarılan bilgiye bakılırsa, servisin ‘The Last of Us Season 1 Sneak Peak’i için listeleme sayfasında 15 Ocak 2023 tarihinde dizinin ilk bölümün yayınlanacağı bilgisi yer alıyor.

Bu bilgi VGC tarafından da onaylanmışken, çeşitli kaynaklar tarafından aktarılana göre de resmi tarihin bu haftanın sonlarına doğru açıklanması da bekleniyormuş. Bizler de yapılan duyuru ile eş zamanlı olarak haberimizi güncelleyeceğiz.

HBO, Sony Pictures Television, PlayStation Productions, The Mighty Mint ve Naughty Dog ortaklığında hazırlanan dizinin senaryosu, Craig Mazin ve Neil Druckmann ikilisine emanet. Bu ikiliye Game of Thrones ve Chernobyl dizilerinde görev almış olan Carolyn Strauss da eşlik edecek iken, yapımcı kadrosunda Naughty Dog stüdyosundan Evan Wells de bulunuyor. Şimdiye kadar onaylanan oyuncu kadrosu ise şöyle:

Exit mobile version