The Last of Us Dizisi Tanıtım Görüntüleri Yayınlandı!

Oyundan aşina olduğumuz sahneleri görebiliyoruz...

The Last of Us Dizisi Tanıtım Görüntüleri Yayınlandı!

Merakla beklediğimiz The Last of Us dizisi tanıtım görüntüleri, HBO tarafından HBO Max servisine gelecek diziler için Twitter üzerinden yapılan reklam paylaşımı ile ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Bella Ramsey The Last of Us Dizisi Hakkında Konuştu


Önümüzdeki yılın sabırsızlıkla beklediğimiz dizileri arasında yer alan The Last of Us, geçtiğimiz yılın Temmuz ayı içerisinde çekilmeye başlanmıştı. Şubat ayında HBO içerik patronu Casey Bloys ile bir röportaj sırasında da ilk bölümün bu yıla yetişmeyeceğini öğrenmiş ve üzülmüştük. Bununla birlikte, zaman zaman yapılan açıklamalar da heyecanımıza heyecan katmaya devam etmişti.

Bildiğiniz gibi yakın bir zaman önce, dizi ile ilgili yeni bir gelişme yaşanmış ve Lamar Johnson’ın Henry ve Keivonn Woodard’ın da Sam rolünde olacağı IGN tarafından resmen açıklanmıştı. Şimdi de dizinin tanıtım fragmanı da ortaya çıktı diyebiliriz.

Bahsi geçen fragman, büyük ihtimalle yakın bir zamanda yayınlanmak üzere hazırlanan veya hazırlanmış olan büyük fragmanın bir kısmı oluyor. Birkaç farklı set fotoğraflarının ardından, artık ilk fragmanı da izlemenin zamanı geldi de geçiyor bile.

The Last of Us Dizisi Tanıtım Görüntülerini Kaçırmayın!

Kısa bir süre önce sosyal medya hesapları ve Youtube kanalı üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan HBO, HBO Max servisine gelecek olan dizilerin reklamını yayınladı. The Idol, Succession, The White Lotus, The White House Plumbers, Industry ve daha birçok yapımın yer aldığı reklamda, The Last of Us da yer alıyor. İzlemek için doğrudan 1:42 noktasına gitmeniz gerekiyor.

Bizi dizi sırasında neleri göreceğimiz hakkında hızlı da olsa bilgilendiren kesitlerde, Ellie ve Joel’un ayrılma noktasına geldikleri tartışmadan hatırlayacağımız cümlelerden tutun da, yine Joel’un Ellie’ye silah öğrettiği kısma ve oyunun açılış sekansında Sarah ile kaçtığı sahneye kadar birçok detay bulunuyor. Ayrıca Nick Offerman tarafından canlandırılan Bill’i ve duvar ile bütünleşmiş olan bir Tıkırdayan’ı da görebiliyoruz.

HBO, Sony Pictures Television, PlayStation Productions, The Mighty Mint ve Naughty Dog ortaklığında hazırlanan dizinin senaryosu, Craig Mazin ve Neil Druckmann ikilisine emanet. Bu ikiliye Game of Thrones ve Chernobyl dizilerinde görev almış olan Carolyn Strauss da eşlik edecek iken, yapımcı kadrosunda Naughty Dog stüdyosundan Evan Wells de bulunuyor. Şimdiye kadar onaylanan oyuncu kadrosu ise şöyle:

Exit mobile version