The Last of Us Dizisi Tanıtım Fragmanını Kaçırmayın!

Bakalım ilk bölüm ne zaman yayınlanacak?

The Last of Us Dizisi Tanıtım Fragmanını Kaçırmayın

Oyuncular olarak sabırsızlıkla beklediğimiz Naughty Dog oyununun dizi uyarlaması, önümüzdeki yıl vizyona girecek. Daha önceden HBO tarafından yayınlanan kesitte yer almasının ardından, The Last of Us dizisi tanıtım fragmanı sonunda yayınlandı. Bizleri nasıl bir uyarlamanın beklediğine dair net detayları görebildiğimiz fragmanı kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1, Dunder Mifflin Göndermesiyle Gündemde


2020 yılının Mart ayı içerisinde duyurulmuş olan The Last of Us için çekimler 5 Temmuz 2021 tarihinde başlamıştı. Sonrasında ise bir dizi set fotoğrafı görmüştük. İlk sezonunda, her ne kadar sapmalar yaşanacak olsa da, oyun ile büyük ölçüde aynı doğrultuda ilerlenecek ve Ellie ve Joel ikilisinin hikayesinin temelleri korunacak.

The Last of Us Dizisi Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

HBO Max Youtube kanalı üzerinden yayınlanan ilk fragmana baktığımızda, 2013 yılında yaşanan büyük felaketin sonrasında değişen yaşam biçimini görebiliyoruz. Bu esnada, Ateş Böceği sembolünü görebiliyoruz. Akabinde ise meşhur kırık kol saatini, Ellie, Joel ve Tess üçlüsünün polise dikkat ederek ilerledikleri kısımlar, Marlene ve Left Behind içeriğindeki atlıkarınca dahil aşina olduğumuz birçok sahne ekranımıza geliyor. Haliyle, seçilen oyuncuların rollerine ne kadar uyum sağladıklarını da daha iyi bir şekilde görebiliyoruz. İki dakikaya yakın uzunluğu olan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

HBO, Sony Pictures Television, PlayStation Productions, The Mighty Mint ve Naughty Dog ortaklığında hazırlanan dizinin senaryosu, Craig Mazin ve Neil Druckmann ikilisine emanet. Bu ikiliye Game of Thrones ve Chernobyl dizilerinde görev almış olan Carolyn Strauss da eşlik edecek iken, yapımcı kadrosunda Naughty Dog stüdyosundan Evan Wells de bulunuyor. Şimdiye kadar onaylanan oyuncu kadrosu ise şöyle:

Exit mobile version