The Last of Us Dizisinin Riley’si Bulundu

Left Behind içeriğine de değinilecek...

Yaşanan yeni gelişme ile The Last of Us dizisinin Riley’si de kadroda kendisine yer buldu. Peki merakla beklenen dizideki bu karakteri kim canlandıracak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Remake PS5 için Bu Yıl Çıkabilir!


Oyun dünyasında büyük bir etki bırakan The Last of Us dizisinin çekimleri, yakın bir zaman önce başlamış ve ile ilk set fotoğrafı da paylaşılmıştı. 2020 yılının Mart ayı içerisinde duyurulan dizi uyarlaması, HBO, Sony Pictures Television, PlayStation Productions, The Mighty Mint ve Naughty Dog ortaklığında hazırlanıyor.

HBO kanalında ve HBO Max platformunda yayınlanacak The Last of Us dizinin senaryosu, Craig Mazin ve Neil Druckmann ikilisine emanet edilmişti. Bu ikiliye Game of Thrones ve Chernobyl dizilerinde görev almış olan Carolyn Strauss da eşlik edecek iken, yapımcı kadrosunda Naughty Dog stüdyosundan Evan Wells de bulunuyor.

İlk bölümü Beanpole (Uzun Kız) ve Closeness (Yakınlık) filmleri ile tanınan Kantemir Balagov yönetecek iken, yönetmen kadrosunda Quo Vadis, Aida? (Nereye Gidiyorsun, Aida?) ile tanınan Jasmila Zbanic ve Border (Sınır) ile tanınan Ali Abbasi ve bizzat Neil Druckmann da yer alıyor.

Çekimleri devam eden ve 8 Haziran 2022 tarihinde yayınlanmaya başlanacak olan The Last of Us dizisi, ilk sezonu ile ilk oyunu konu alacak. Ancak bildiğiniz gibi orijinal oyun için daha sonradan Left Behind adıyla bir genişletme paketi yayınlanmıştı. Hem Ellie ve Riley ikisinin terk edilmiş bir Boston alışveriş merkezindeki maceralarının, hem de Sonbahar ile Kış mevsimin arasında yaşananların anlatıldığı bu içeriğin dizinin senaryosuna dahil edilip edilmeyeceği merak ediliyordu.

The Last of Us Riley

The Last of Us Dizisinin Riley’si Kim Olacak?

Yakın bir zaman önce yapılan bir duyuruya bakılırsa, dizide The Last of Us: Left Behind içeriğine de değinilecek. Daha önceden 12 Years a Slave filminde ve Euphoria dizisinde görmüş olduğumuz Storm Reid de kadroda yer alacak. Hayat vereceği karakter, doğru tahmin edebileceğiniz üzere Riley Abel olacak.

Dizinin şimdiye kadar onaylanan oyuncu kadrosu ise şöyle:

Exit mobile version