The Last of Us Dizisi Kesiti Ortaya Çıktı

FEDRA sahneye çıkıyor...

The Last of Us Dizisinden Bir Kesit Ortaya Çıktı

Twitter üzerinden yapılan paylaşımla, The Last of Us dizisi kesiti görme fırsatımız oldu. Hikayeye derinlik katacağı belli olan bu kesiti kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Çok Oyunculu The Last of Us 2023 Yılında Çıkacakmış


Uncharted filmi sonrasında, şimdi de The Last of Us dizisi için bekleyişe geçtik. 2020 yılının Mart ayı içerisinde duyurulmuş olan dizi için yayın tarihi olarak Haziran ayı gösteriliyordu. Ancak HBO içerik patronu Casey Bloys, bu yıla yetişmesinin zor olduğunu söyledikten sonra, ilk bölümün önümüzdeki yıl içerisinde yayınlanacağını sözlerine eklemişti.

The Last of Us Dizisi Kesiti Neler Sunuyor?

Şimdilik The Last of Us dizisi ile ilgili yeni bir gelişme yaşanmamış olsa da, The Last of Us HBO – Status Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım gündeme oturdu. Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz 2 dakika 15 saniyelik kesitte, FEDRA (Federal Afet Müdahale Kuruluşu) araçlarının ve personelinin karantina bölgesinden geçişini görebiliyoruz. Ne var ki, durumu protesto eden bir topluluk da konvoy ile bir husumet içerisinde. Sözlü saldırıların yapılmasının yanı sıra, arada fişek de atılıyor.

Bildiğiniz gibi dizi için daha önceden yapılan açıklamada, Ellie ve Joel ikilisinin hikayesinin temelleri korunacak olsa da, eski ve yeninin bir harmanlaması olarak sunulacak olup, oyunu tekrarlama yoluna gidilmeyeceği söylenmişti.

Yukarıdaki sahnenin bir benzerini oyunda görmemiş olsak da, ana hikayede atlanan yirmi yıllık süreçte yaşananlara değinilen bir kısım olması kuvvetle muhtemel. Malum, FEDRA topluluğu The Last of Us ve The Last of Us Part II’de ismen karşımıza çıkmış olsa da fiilen bir karşılaşmamız olmamıştı. Yani ilk defa dizi uyarlamasında göreceğiz. Bununla birlikte, kesitteki sahnenin de esas olaylar öncesinde Pittsburgh Karantina Bölgesi’ni temsil ettiği tahmin ediliyor.

Öte yandan, The Last of Us TV Twitter hesabı üzerinden de bir başka kesit paylaşılmış. Bu ayın başında paylaşılmış olan kesitte ise, Ellie’nin Joel’a kapıyı açtığı sahneye yer verilmiş. Hatırlayacağınız üzere, Henry ve Sam ile karşılaştıktan sonra kanalizasyonda ilerler iken buna benzer bir sahne görüyorduk.

HBO, Sony Pictures Television, PlayStation Productions, The Mighty Mint ve Naughty Dog ortaklığında hazırlanan dizinin senaryosu, Craig Mazin ve Neil Druckmann ikilisine emanet. Bu ikiliye Game of Thrones ve Chernobyl dizilerinde görev almış olan Carolyn Strauss da eşlik edecek iken, yapımcı kadrosunda Naughty Dog stüdyosundan Evan Wells de bulunuyor. Şimdiye kadar onaylanan oyuncu kadrosu ise şöyle:

Exit mobile version