The Last of Us Dizisi Karakter Posterleri Yayınlandı

Dizinin tanıtımları devam ediyor...

Büyük gün için geri sayım devam ederken, The Last of Us dizisi karakter posterleri ortaya çıktı. Oyuncu kadrosunun karakterleri ile ne denli uyumlu olduğunu bir kez daha gördüğümüz posterlere göz atmayı unutmayın.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizisi Tanıtım Fragmanını Kaçırmayın!


Duyurulduğu ilk günden bu yana heyecanla beklediğimiz The Last of Us dizisi, 15 Ocak 2023 tarihi itibarıyla HBO ve HBO Max üzerinden yayınlanmaya başlanacak. İlk fragmanı ile heyecanı bir üst seviyeye çıkartmış olan dizinin baş rollerinde Pedro Pascal (Joel Miller) ve Bella Ramsey (Ellie Williams) ikilisi olacak.

Elbette Tess’i, Joel’un kızı Sarah’yı ve kardeşi Tommy’yi, Ellie’nin yakın arkadaşı Riley’yi, Sam’i, Henry’yi, Bill’i ve ortağı Frank’i de göreceğiz. Hatta Frank için de bir oyuncu ile anlaşılmasına bağlı olarak, bu defa kendisini canlı olarak göreceğimiz sonucuna varıyoruz.

The Last of Us Dizisi Karakter Posterleri Paylaşıldı

Büyük gün için geri sayım devam eder iken, TheLastofUsHBO Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım serisi ile dizideki karakter ile ilgili posterler yayınlandı. Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz posterlerde, oyuncuların oyundaki karakterler ile ne derece uyumlu olduklarını daha net görebiliyoruz. Sizin düşünceniz nedir?

The Last of Us Karakterleri

HBO, Sony Pictures Television, PlayStation Productions, The Mighty Mint ve Naughty Dog ortaklığında hazırlanan dizinin senaryosu, Craig Mazin ve Neil Druckmann ikilisine emanet. Bu ikiliye Game of Thrones ve Chernobyl dizilerinde görev almış olan Carolyn Strauss da eşlik edecek iken, yapımcı kadrosunda Naughty Dog stüdyosundan Evan Wells de bulunuyor. Şimdiye kadar onaylanan oyuncu kadrosu ise şöyle:

Exit mobile version