The Last of Us Dizisi Emmy Ödülleri’nde 24 Dalda Aday Gösterildi!

Başarıların ardı arkası kesilmiyor...

The Last of Us adından söz ettirmeye devam ediyor. Naughty Dog tarafından geliştirilmiş olan oyunun dizi uyarlaması, geliştiriciye yeni ödüller kazandırmaya devam edecek gibi görünüyor. The Last of Us dizisi Emmy Ödülleri için yirmi dört dalda aday gösterildi.


İlginizi Çekebilir: Twisted Metal Dizisi Fragmanı Yayınlandı


İlk bölümü 15 Ocak 2023 tarihinde yayınlanmış olan The Last of Us, ülkemizde BluTV üzerinden izleyiciler ile buluşmuştu. Kısa sürede sağladığı başarı ve kırdığı izlenme rekorları ile yıla damgasını vurmuş olan dizi, aynı zamanda HBO şirketinden de ikinci sezon için yeşil ışık almıştı.

Genel olarak Joel ve Ellie ikilisinin oyundaki macerasına sadık kalsa da, birçok bölümde belirgin sapmalar görmüştük. Bununla birlikte, kafalarda soru işaretleri oluşturan kısımlara da cevaplar verilmişti.

The Last of Us, İkinci En Çok İzlenen HBO Max Dizisi Oldu

The Last of Us Dizisi Emmy Ödülleri’ne de Damgasını Vurabilir

Şu an için ikinci sezonun ne zaman yayınlanacağı bilinmez iken, bölüm başına Amerika’da otuz iki milyon izlenmeye ulaşan ilk sezon için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Bu yıl 9 – 10 Eylül 2023 tarihleri arasında yetmiş beşincisi gerçekleştirilecek olan Emmy Ödülleri töreni için The Last of Us, yirmi dört dalda aday gösterildi. Bu şekilde, yirmi üç dalda aday gösterilen The White Lotus ve yirmi yedi dalda aday gösterilen Succession ile en fazla aday gösterilenler arasındaki yerini almış oldu. Adaylıklardan birkaçı ise şöyle;

Exit mobile version