The Last of Us Dizisi Yayın Platformu BluTV Mi Olacak? (Güncel)

Henüz resmi bir açıklama yapılmış değil...

The Last of Us Dizisi Yayın Platformu BluTV Mi Olacak

GÜNCELLEME: The Last of Us dizisi için sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan BluTV, 16 Ocak 2023 tarihinde servis üzerinden yayınlanacağını teyit etti.

***

The Last of Us dizisi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ülkemizdeki adı hayran yapımı çıkmış iken, yayın platformunun ise TOD olmayacağı söyleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Çok Oyunculu The Last of Us için Yeni Görsel Yayınlandı


The Last of Us dizi, çoğu oyuncunun büyük bir merakla beklediği dizi ve ilk bölümünün yayınlanmasına da fazla bir zaman kalmadı. İlk sezonu, ilk oyunda yaşananları konu alacak. Hem atmosfer hem de hikaye olarak özüne sadık kalınacak olsa da, bazı bölümlerde belirli ölçüde oyundan sapılacak. Ancak dizi uyarlaması, Joel ve Ellie’nin hikayesinin temelleri korunacak şekilde eski ve yeninin bir harmanlaması olarak sunulacak. Hatta aynı sapmaların olmadığı kısımlardaki diyaloglar da doğrudan aktarılacak.

The Last of Us Dizisi Yayın Platformu Değişti Mi?

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz günlerde yapılan bir paylaşım ile dizinin TOD platformunda Bizden Geriye Kalanlar olacağı ortaya koyulmuştu. Elbette bu türdeki bir çeviri çoğu kişinin tepkisini çekmişti. Ancak bahsi geçen afişin hayran yapımından ibaret olduğu ortaya çıktı. Yani dizi ülkemizde orijinal adıyla, The Last of Us olarak yayına girecek.

Öte yandan, şu an için resmi bir teyit söz konusu olmasa da, dizi uyarlamasının TOD değil de BluTV üzerinden yayınlanacağı söyleniyor. Şu an için şirket tarafından resmi bir açıklamanın yapılmadığını tekrar edelim.

2023’ün en çok beklenen dizilerinden biri PlayStation oyunu The Last of Us’ın diziye uyarlamasında başrolünde Joel’i Pedro Pascal canlandırırken, Dünya’nın sonu gelen bir virüsün tedavisini elinde tuttuğu düşünülen kız Ellie’yi ise Bella Ramsey canlandırıyor. Dizinin konusu ise şu şekilde:

“Hikâye, modern uygarlığın yok edilmesinden 20 yıl sonra geçiyor. Hayatta kalmayı başaran Joel, 14 yaşındaki bir kız olan Ellie’yi baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırıyor. Her ikisi de ABD’yi dolaşmak ve hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek zorunda olduklarından birbirleri için yaptıkları şeyler yürek burkan bir yolculuğa dönüşüyor.”

Öte yandan, The Hollywood Reporter sitesine açıklamada bulunan Neil Druckmann da Game of Thrones dizisinin düştüğü hataya düşmeyeceklerini ve oyun serisinin dışında kalan hikayelere değinmeyeceklerini söyledi. Yakın bir zaman önce yapılan bir röportaj sırasında Druckmann, bugüne kadar yapılmış en iyi ve en otantik uyarlama olacağını da dile getirmişti.

Exit mobile version