The Last of Us Dizisi 8 Emmy Ödülü Kazandı

Dizi oldukça beğenildi...

Dün akşam düzenlenen törende, The Last of Us dizisi 8 Emmy Ödülü sahibi oldu. Dizinin başarısı göz doldurur iken, önümüzdeki hafta bu ödüllerin sayısı artabilir. Detaylar haberimizde


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Sezon 2 Oyundan Kesilen Bölümleri de İçerecekmiş


2023 yılının Temmuz ayında 75. Emmy Ödülleri adayları açıklanmış ve The Last of Us dizisi, yirmi dört dalda aday gösterilmişti. Dün ise 75. Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülleri töreninde, Naughty Dog oyununun dizi uyarlaması tam sekiz dalda ödül toplamayı başardı.

The Last of Us Dizisi 8 Emmy Ödülü ile Geceye Damgasını Vurdu

Bahsi geçen ödüller, teknik tarafta Ana Başlık Tasarımı, Prostetik Makyaj, Ses Düzenleme, Ses Miksajı, Görsel Efektler ve Görüntü Düzenleme olarak sıralanır iken, Riley Abel rolündeki Storm Reid ve Bill rolündeki Nick Offerman da ayrı ayrı Olağanüstü Konuk Oyuncu ödüllerini aldılar.

Önümüzdeki hafta ise ana kategorilerdeki ödüller sahiplerini bulacaklar. Diğer bir deyişle, The Last of Us dizisinin alacağı ödüllerin sayısında bir artış görebiliriz.

Diğer yandan, bildiğiniz gibi dizide Bill ve ortağı Frank karakterine odaklanılan bir bölüm görmüştük. Oyunun aksine iki karakter arasındaki ilişkiye dair çok daha fazla şey gördüğümüz bu bölüm, dizinin en dikkat çeken bölümlerinden birisi olmuştu.

frank-and-bill-holding-on-to-each-other-in-the-last-of-us-episode-3-(1)

Emmy Ödülleri sonrasında Deadline tarafından yapılan bir röportaj sırasında konuşan Nick Offerman, bir yan dizinin gelebileceğine dair açık bir kapı bırakmış gibi görünüyor. Önümüzdeki sezonda bu ikiliyi tekrardan görüp görmeyeceğimiz yönündeki soruya cevap veren Offerman, bu fikrin yapımcılara sunulduğunu söyledi. Hatta Bill ve Frank ikilisinin tanışmalarının öncesinin anlatıldığı bağımsız bir mini yan dizi olarak sunduklarını da sözlerine ekledi. Ancak nihai kararın yapım ekibinde olduğunu söyleyerek topu dizi sorumluları Craig Mazin ve Neil Druckmann ikilisine atan Offerman, kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına yol açtı.

İşin ilginç yanı, Nick Offerman topu Mazin ve Druckmann ikilisine attıktan sonra da aynı role dönmenin kendi açısından ne kadar mutluluk verici olacağını ve Bill rolünün kendisi için büyük bir şans olduğunu da sözlerine ekledi.

Exit mobile version