The Last of Us Dizisi Bu Yıla Yetişmeyecek

Bildiğiniz gibi Sony, bünyesindeki birçok fikri mülkiyetin hem dizi hem de film uyarlamasını hayata geçirebilmek için PlayStation Productions adı altında bir şirket kurmuştu. Ülkemizde 11 Şubat 2022 tarihinde vizyona girmiş olan Uncharted filmi sonrasında, gözlerimizi doğrudan The Last of Us dizisi tarafına çevireceğiz. Ancak sizlere üzücü bir haberimiz var. Yayın tarihinin ertelendiği duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizisinin Riley’si Bulundu


2013 yılında PlayStation 3 için satışa sunulmuş olan oyun, incelemelerden oldukça yüksek puanlar almış ve oyuncular tarafından da büyük beğeni ile karşılanmıştı. Haliyle benzer bir performansın dizi tarafında da sergilenmesi bekleniyor.

Çekimlerin 5 Temmuz 2021 tarihinde başlamış olduğu söylenen The Last of Us, aynı oyunu gibi yine aksiyon, dram ve macera ögeleri barındıracak. Ellie ve Joel ikilisinin hikayesinin temelleri korunacak şekilde eski ve yeninin bir harmanlaması olarak sunulacak olup, hem atmosfer hem de hikaye olarak özüne sadık kalınacak. Ne var ki bazı bölümlerde oyundan büyük ölçüde sapılacak. Geriye kalan bölümlerde ise diyaloglar doğrudan aktarılacak.

HBO kanalında ve HBO Max platformunda yayınlanacak olan dizi için, her ne kadar resmi bir tarih açıklanmamış olsa da, bu yıla işaret ediliyordu. Son yapılan açıklamaya göre ise, diziyi 2022 yılında izlememiz pek mümkün olmayacak.

The Last of Us Uçak Enkazı

The Last of Us Dizisi Seneye Kaldı

Bu hafta içerisinde Deadline tarafından HBO içerik patronu Casey Bloys ile bir röportaj yapıldı. Bu röportaj sırasında diziyle ilgili bir açıklama yapmış olan Bloys, 2023 yılında prömiyer yapmasını beklediğini söyledi:

“2022 yılında yayınlanmayacak. Halen Kanada’da çekimler yapıyorlar. 2023’te göreceğinizi zannediyorum. İlk bölümlerden birkaçını gördüm ve çok heyecanlandım.”

Röportaj sırasında Craig Mazin hakkında da yorum yapan Casey Bloys, harika bir senarist ve yönetmen olduğunu söyledi ve The Last of Us dizisinin de hayranlık uyandırıcı olduğunu sözlerine ekledi.

HBO, Sony Pictures Television, PlayStation Productions, The Mighty Mint ve Naughty Dog ortaklığında hazırlanan dizinin senaryosu, Craig Mazin ve Neil Druckmann ikilisine emanet. Bu ikiliye Game of Thrones ve Chernobyl dizilerinde görev almış olan Carolyn Strauss da eşlik edecek iken, yapımcı kadrosunda Naughty Dog stüdyosundan Evan Wells de bulunuyor. Şimdiye kadar onaylanan oyuncu kadrosu ise şöyle:

Exit mobile version