The Last of Us 3. Bölüm Ön-Bakış Fragmanı Yayınlandı

Tehlikeli macera tam gaz devam ediyor...

The Last of Us 3. Bölüm Ön-Bakış Fragmanı Yayınlandı

HBO Max Youtube kanalı üzerinden, The Last of Us 3. bölüm ön-bakış fragmanı yayına verildi. Bizleri sıradaki bölümde neleri göreceğimize dair kısaca bilgilendiren fragmanı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Google The Last of Us Dizisi için Hoş Bir Sürpriz Yaptı


Bu ayın ortasında yayınlanan ilk bölümü ile Joel ve Ellie ikilisinin macerasının yeniden başladığı The Last of Us dizi uyarlaması, geçtiğimiz günlerde ikinci bölümü ile tam gaz devam ediyor. Bir buçuk saate yakın uzunluğu olan ilk bölümün galasından gelen olumlu eleştiriler ve bu bağlamda gördüğü yoğun ilginin, hem ikinci bölüme hem de oyununun satışlarına bir hayli katkı sağladığını kısa bir süre önce sizlerle paylaşmıştık.

Şimdi de sırada üçüncü bölüm var. Bildiğiniz gibi ilk oyunda yaşanan olayların aktarılacağı ilk sezon bölümleri, birer hafta ara ile yayınlanacak. Bu bağlamda, yeni bölüm de ülkemizde 30 Ocak 2023 tarihinde BluTV üzerinden Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleri ile yayına girecek. Önümüzde beş günlük bir süre var iken, ‘Long Long Time’ adı altındaki yeni bölümün ön-bakış fragmanı da ortaya çıktı.

The Last of Us 3. Bölüm Ön-Bakış Fragmanı

Bir dakika uzunluğundaki ön-bakış fragmanında, Bill ve Joel ikilisinin karşılaşmasına tanıklık etmenin yanı sıra, Frank de sahneye çıkacak. Öte yandan, Ellie karakterinin eline silah alışını, Bill’in kasabasındayken tetiklenen tuzakları ve Pittsburg şehrine ulaşmamız sonrasında düştüğümüz tuzağa benzer bir sahneyi görebilmek de mümkün oluyor.

Son olarak, gelecek bölümlerin yayınlanma tarihleri ise şöyle;

Exit mobile version