The Last of Us Part 2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Düşündüğümüzden de yakın!

The Last of US 2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Yaklaşık yedi sene gibi uzun bir süredir oyuncuların radarında olan The Last of Us Part 2 için hiç olmadığımız kadar yakınız. Peki yeni oyun ne kadar olacak ve ne zaman çıkış yapacak? Hadi bildiğimiz tüm detaylara göz atalım!


Benzer İçerik: Marvel’s Avengers Sistem Gereksinimleri


The Last of Us Part 2 Çıkış Tarihi

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan The Last of Us, 2013 yılında bizlerle buluşmuştu. Yalnızca ilk haftasında bir milyon kopyadan fazla satan oyun, kendi dalında pek çok önemli oyunun sahibi oldu.

Sunduğu hikaye, mekanikler, müzikler ve dahası ile beni de kendisine bağlayan oyun, gerilimi ve heyecanı iliklerime kadar hissettiriyordu. Şimdi ise artık gözümüzü serinin yeni oyununa doğru çevirmeye başladık.

The Last of Us 2 ya da The Last of Us Part 2, şu an geliştirilme aşamasında bulunuyor. Yeni oyun kendini tekrarlamayan ve anlatılmaya değer bir hikaye üzerine kurulu olacak. En azından geliştirici şirket bu yönde bir açıklama yaptı.

Arka plana baktığımızda geliştirici tarafında Naughty Dog ve yayıncı tarafında Sony Computer Entertainment ile devam ediyoruz.

İlk oyunun devamı niteliğinde olacak olan bu oyun, ilk oyundan beş sene sonrasında geçecek. Fragmanda Ellie ve Joel açık bir şekilde görülüyor. Yeni oyunda da gerilimi ve korkuyu iliklerimize kadar hissedeceğimizi söyleyebilirim. Hemen yukarıda paylaştığım fragman dahi bunu doğrular nitelikte.

Beş yıl sonra…

Ellie ve Joel, salgın sonrası ABD’de geçen ölümcül bir yolculuğun ardından Wyoming’e yerleşir.

Gelişen bir toplulukta yaşamak, Hastalıklı ve umutsuz afetzede tehdidine rağmen onlara istikrar ve huzur getirir.

Kan donduran bir olay bu huzuru bozduğunda, Ellie adalet arayışında amansız bir yolculuğa çıkar. Bu olayın sorumlularının peşindeyken, yaptıklarının çarpıcı fiziksel ve duygusal sonuçlarıyla yüzleşir.

• Neyin doğru neyin yanlış olduğunu sorgulatacak duygusal bir hikâyeyi keşfedin.
• Huzur dolu dağlardan, ot bürümüş harabelere dek uzanan güzel ve tehlikeli bir dünyada maceraya çıkın.
• Heyecan dolu çatışmalar, akıcı oynanış ve dinamik gizlilik öğeleri içeren aksiyon ve hayatta kalma oynanışını deneyimleyin.

The Last of Us Part 2, PlayStation 4 platformu için 19 Haziran 2020 tarihinde oyunculara sunulacak. Bu tarihin geliştirici firma tarafından yapılabilecek değişikliklere göre farklılık gösterebileceğini vurgulayalım.

Peki ya Fiyatı?

Evet, muhtemelen asıl merak edilen noktaya geldik.

PS Store üzerinde verilen bilgilere göz attığımızda oyun şu an ön sipariş aşamasında bulunuyor ve yaklaşık 429,00 TL fiyat etiketine sahip.


Göz Atın: The Last of US Part II – (PS Store)


Tabii oyuna ön sipariş aşamasında sahip olan kullanıcılara özel bazı hediyeler de bulunuyor.

Verdiğimiz tüm bilgilerin geliştirici ya da yayınlayıcı şirket tarafından alınabilecek kararlar doğrultusunda değişikliğe uğrayabileceğini ya da nihai ürün ile farklılıklar içerebileceğini belirtelim. Bu tip değişikliklerden ve daha fazlasından haberdar olabilmek için Turuncu Levye’yi takipte kalın.

Exit mobile version