The Invincible’dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu

Gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz...

The Invincible'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu

Çıkış tarihi henüz belli olmayan The Invincible‘dan 18 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Sürprizi bozacak durumların önüne geçilebilmesi için hassas davranılan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Alan Wake 2 Oynanış Süresi 20 Saati Aşabilir


Starward Industries tarafından PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilen ve 11 bit studios tarafından da yayınlanacak olan The Invincible, bu yıl içerisinde satışa sunulacak. Halihazırda Steam mağazasından da demosunu indirebileceğiniz oyun için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

The Invincible’dan 18 Dakikalık Oynanış Videosunu Kaçırmayın

Oynanış olan genel anlamda erken safhaların gösterildiği videoda, açılışta üsten gönderilen konvoya ulaşmak için bir rota çiziyor ve yola koyuluyoruz. Ulaşımı tercihen yürüyerek veya videoda da gördüğümüz üzere minik aracımız ile sağlayabilmemiz mümkün oluyor.

Oyuna dair farklı mekanları ve mekanikleri görebildiğimiz videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Keyifli seyirler diliyoruz.

The Invincible Konusu

Birinci kişi bilim-kurgu oyununda, Regis III isimli yabancı bir gezegende uyanan bir bilim insanı rolünde olacağız.

Yıldızlar arası bilimsel bir araştırma söz konusuyken, kendimizi çok geçmeden yaşam ile ölüm arasında geçen bir kurtarma görevinde bulacağız. İniş yaptıktan sonra, her şeyin çok çabuk bir şekilde tersine döndüğü gezegende hayatta kalabilmek için hem içgüdülerimize güvenmek hem de gelişmiş uzay ekipmanlarıyla kayıp mürettebat üyelerini bulmak durumunda olacağız. Tehlikeli sırların bizi beklediği Regis III, derinliklerine inerken yalnız olmadığımızı bize gösterecek. Elbette belirli bir noktadan sonra, artık geri dönüş yolumuz da kapanmış olacak.

 

Exit mobile version