The Game Awards, Yeni Bir Kategoriyle Geri Dönecek

Yılın merakla beklenen şovu için tarih verildi!

The Game Awards, Yeni Bir Kategoriyle Geri Dönecek

The Game Awards, bu yıl ile geri dönüş yapacak. Beraberinde, dağıtılacak ödüllerin kategorilerinin arasında yeni bir eklenti ile. Açıklanan ilk detaylar da haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Saints Row İnceleme Puanları Yayınlandı


Yılın en çok beklenen ve video oyun sektöründeki başarıların onurlandırıldığı şov, ilk olarak 2014 yılında düzenlenmişti. Sunuculuğu Geoff Keighley tarafından yapılan şov sırasında, büyük bombaların patladığı yeni oyun duyuruları yapılır iken, geliştirilme aşamasındaki oyunlar hakkında da güncel bilgileri alıyoruz.

Gelmiş geçmiş en yüksek izlenme rakamlarına ulaşılan 2021 edisyonunun ardından, 8 Aralık 2022 tarihinde Los Angeles şehrinden yapılacak canlı yayın ile geri dönüş yapacak. Bizzat Geoff Keighley tarafından yapılan duyuru ile dünya genelindeki Facebook, TikTok, Twitch, Twitter ve Youtube dahil kırktan fazla eş akış servisi üzerinden yayınlanacak ve IMAX deneyimi de planlanıyor. Bununla birlikte, halka açık bilet satışı da geri dönüş. Ne var ki şu anda hem CDC (Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri) hem de Los Angeles şehrinden gelecek olan sağlık ve güvenlik yönergeleri bekleniyormuş.

Bu yıl ki şov ile gecede dağıtılacak olan ödüllerin arasına En İyi Adaptasyon adıyla yeni bir kategori daha ekleniyor. Geoff Keighley tarafından verilen detaylara bakılırsa bu yeni kategoride, bir video oyun fikri mülkiyetini sinema filmi, eş akış şovları, podcast’ler, romanlar ve çizgi-romanlar dahil popüler medyaya otantik bir biçimde uyarlarken yapılan yaratıcı çalışma takdir edilecek. Bu yaratıcı çalışma, hem markanın evrenine ve hem de oyunun içeriğine yeni eklemelerin yapılacak olmasını da kapsayacakmış.

The Game Awards 2022 şovu hakkındaki daha fazla detayın da önümüzdeki zaman zarfında açıklanacağı söyleniyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version