The Elder Scrolls Online Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor

Hafta sonu programı olmayanlara...

The Elder Scrolls Online Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor

The Elder Scrolls Online sınırlı süreli ücretsiz oynama fırsatı başladı. Dokuz gün daha devam edecek olan bu fırsatı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate PC İçin Çıktı


4 Nisan 2014 tarihinde PC için satışa sunulmuş olan çevrimiçi oyun, sonraki yıllarda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series kullanıcılarıyla da buluşmuştu. Her ne kadar başlarda zorunlu bir aylık abonelik sistemi olsa da, olumsuz geri dönüşler karşısında devre dışı bırakılmıştı. Yirmi milyon satış barajını geçmiş olan The Elder Scrolls Online, Tamriel kıtasında geçen ve serideki diğer oyunlar ile doğrudan bağlantılı olan bir hikaye sunuyor.

The Elder Scrolls Online Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilir Oldu

28 Mart 2023 tarihinde konsollar için de yayınlanan Scribes of Fate içeriğinin ardından Bethesda Softworks, oyunculara 17 Nisan 2023 tarihine kadar PC, PlayStation ve Xbox konsollarında ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu süreçte, Sorcerer, Nightblade, Templar ve Dragonknight olmak üzere seçilebilir dört sınıf, keşfedebileceğiniz yirmi dört farklı bölge ve PvP modlarına erişim hakkınız olacak.

Eğer The Elder Scrolls Online deneyiminizden memnun kalır ve tam sürüme geçiş yapmayı isterseniz, 20 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek indirimli satışlar sizi bekliyor olacak.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version