The Elder Scrolls 6’nın Erken Safhadaki Aşaması Oynanabilir Durumda

Bekle bizi Tamriel!

The Elder Scrolls 6'nın Erken Safhadaki Aşaması Oynanabilir Durumda

The Elder Scrolls serisinin otuzuncu yılı için yapılan paylaşımda belirtilene göre, The Elder Scrolls 6‘nın erken safhadaki aşaması oynanabilir durumda. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Mart 2024 Oyunları Belli Oldu


The Elder Scrolls 6, Bethesda Softworks şirketinin sabırsızlıkla beklenen bir diğer büyük oyunu oluyor. 2018 yılının E3 fuarında duyurulmuş olmasına rağmen, tek bir fragman haricinde, şu zamana kadar pek bir şey görebilmiş değiliz.

Ağustos ayında geliştirilme aşamasında olduğunun duyurulduğu The Elder Scrolls 6, eski tasarım yönetmeni Bruce Nesmith tarafından Ekim ayında verilen bilgiye göre, selefi ile aynı seviyelendirme mekaniğine sahip olacak.

The Elder Scrolls 6’nın Erken Safhadaki Aşaması Oynanabiliyor

Bu yıl otuzuncu yaşına basan efsanevi seri için yapılan kutlama paylaşımında belirtilene bakılırsa, The Elder Scrolls 6 oyununun erken safhadaki yapısı oynanabilir halde ve şu anda stüdyo içerisinde de oynanıyor.

“Sıradaki bölümü – The Elder Scrolls 6’yı geliştiriyoruz. Şu anda bile Tamriel’e dönmek ve erken safhadaki aşamasını oynamak bizi aynı yaratma keyfi, heyecanı ve umudu ile doldurdu.”

Bildiğiniz gibi Activision Blizzard satın alımı aşamasında FTC ile Microsoft arasındaki duruşma sırasında ifade veren Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer, devam oyununun çıkış platformları için herhangi bir karara varmadıklarını ve bunun için de çok erken olduğunu söylemişti.

Zaman içerisinde The Elder Scrolls 6’nin PlayStation 5 için çıkmayacağına dair bazı sızıntılar yaşanmış olsa da, birinci parti Xbox oyunlarının PlayStation 5 ve Switch konsollarına da gelmesi göz önünde bulundurulduğunda, Tamriel diyarı sadece PC ve Xbox Series kullanıcılarını ağırlamayabilir. Elbette bunu zaman ve gelişmeler gösterecek.

Exit mobile version