The Division Resurgence Oynanış Videoları Yayınlandı

Bakalım serinin yeni üyesi mobilde nasıl görünüyor?

Ubisoft ilk The Division Resurgence oynanış videosunun yayınladı. On dakikadan birazcık uzun olan iki video sırasında, silah özelleştirmesinden vuruş mekaniklerine, harita sisteminden şehrin genel görüntüsüne ve topluluklara kadar birçok açıdan fikir sahibi olabiliyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Skull & Bones Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Geçtiğimiz hafta içerisinde bir duyuru yapmış olan Ubisoft, her an her yerde The Division deneyimi yaşayabilmemiz için hazırlanmakta olan The Division Resurgence ile karşımıza çıkmıştı. Henüz çıkış tarihi bulunmayan oyun, Android ve iOS tabanlı cihazlar için geliştiriliyor. Tercihen alfa testine katılımda buradan kayıt yaptırarak katılımda bulunma şansınızı deneyebilirsiniz.

the division rsrgns

The Division Resurgence Oynanış Videolarını Kaçırmayın

Hikaye kapsamında gerçekleşen kilit olaylara farklı bir perspektiften bakmamızı sağlayacak olan yeni oyun için bugün ilk oynanış göst yayınlandı. Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz, Topluluk Geliştiricisi ve Mobil Sorumlusu James Berry’nin anlatımıyla katılımda bulunduğu ve Base of Operations noktasında başlayan ilk videoda, silah özelleştirmesi ve vuruş mekaniklerine yakından bakılıyor.

Söylenenlere göre, oynanış bütünüyle yeni bir hikaye ve görevlerin faaliyet alanı ile yeniden yaratılmış. Video sırasında da mobil cihazlar için yeniden yaratılmış olan New York şehrine ilk bakışımızı da atma fırsatı buluyoruz. Şehrin devasa boyutta olduğu ve yine açık dünya oynanışın sunulduğu oyunda, ilk iki oyundakine benzer bir harita sisteminin olduğunu görebiliyoruz.

Videonun ilerleyen kısımlarında, The Division Resurgence’ın yeni ihtisaslar getirdiğini ve içlerinden birinin hedefleri ortaya çıkartan Vanguard olduğunu öğreniyoruz. Bir diğer ihtisas ise Demolitionist olacak. Üç dakikadan birazcık uzun olan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Baş Yapımcı Fabrice Navrez’in katılımda bulunduğu ikinci videoda ise yeni düşmanlar, topluluklar ve bu oyunun The Division evreni açısından önemi üzerinde duruluyor.

The Division Resurgence Hakkında

The Division Resurgence, The Division ve The Dvision 2 oyunlarından bağımsız, bütünüyle yeni ve kilit hikaye olaylarına yeni bir bakış açısı sunacak olan bir PvE senaryo ile gelecek. Virüs salgının kargaşaya neden olduğu ve hükümetin çöktüğü kriz sonrası Amerika topraklarına geri döneceğiz. Görevimiz ise, bir SHD ajanı olarak huzuru geri getirmek, sivilleri düşman topluluklara karşı korumak ve daha iyi bir gelecek inşa etmelerine yardımcı etmek olacak.

Oynanış olarak mobil cihazlarda akıcı bir deneyimin sunulabilmesi için, kontrollerin ve kullanıcı arayüzünün uygun hale getirileceği The Division Resurgence, eski oyunların modlarını da beraberinde getirecek. Tercihen tek başımıza veya kooperatif olarak arkadaşlarımız veya diğer oyuncular ile açık dünyayı keşfedebileceğiz. Bu süreçte de, hikaye görevlerinden çeşitli etkinliklere birçok şey bizleri bekleyecek.

Ubisoft tarafından verilen diğer bilgilere göre, önceki oyunlarda olduğu gibi işe yarar eşyaları toplayabilecek, üretim yapabilecek ve teçhizatımızı geliştirebileceğiz. Karakterimizi de özelleştirebilmemiz mümkün olacak. Ayrıca seviye atlayıp da yeteneklerimizi geliştirerek özel silahlar ve eşsiz teçhizatlar açabileceğiz. Farklı yetenekleri deneyebilmek ve en iyi stratejiyi bulabilmek için istediğimiz anda ihtisas ve rol değişliği yapabileceğiz.

 

Exit mobile version