The Division Oyunları Yol Haritaları Açıklandı

Güncel ana oyun ve mobil oyunlar hakkında yeni içerik detayları...

The Division Oyunları Yol Haritaları Açıklandı

Beklenen gün geldi ve bu ay için planlanan Ubisoft Forward’ı da geride bıraktık. Her ne kadar Assassin’s Creed duyuruları ile etkinliğin yıldızı olsa da, diğer büyük oyunlar için de güncel haberler aldık. Bu bağlamda, The Division oyunları yol haritaları hakkında da yapılan yeni açıklamalar ile hem The Division 2 hem de mobil oyunlar ile ilgili ne gibi hazırlıklar olduğunu da öğrenmiş olduk.


İlginizi Çekebilir: Yeni The Division: Heartland Modları Ortaya Çıktı


The Division Oyunları Yol Haritaları Detayları

Fransız yayıncı tarafından belirtilene göre, The Division 2 için Price of Power adı altında onuncu sezon içerikleri yayınlanacak. İçerikler hakkındaki detaylı bilgilerin yarın TSİ 17:00 sıralarında gerçekleştirilecek özel bir canlı yayın ile verileceği söyleniyor olsa da, General Peter Anderson ile ilgili hikayeyi takip edeceğini öğrenmiş olduk.

Güce aç olup da Antwon Ridgeway’in düşüşü ve True Sons topluluğunun yeni bir yön arayışında olmasıyla, Anderson The Division birliğini yok etmek için yeni bir ekip kurma fırsatı yakalayacak. Bu bağlamda Black Tusk ile barışı sağlayacak iken, The Division ise Sokolova’nın ileri düzey ekibinin yerini tespit etmek ve birleşme tamamlanmadan önce etkisiz hale getirmek durumunda olacak.

13 Eylül 2022 Salı günü başlayacak olan yeni sezon, oyunun dördüncü yılının ikincisi olacak ve Countdown Mode ve iki kale için yeni zorluk dereceleri, iyileştirmeler, Shape Paragon ve Dark Path Apparel etkinlikleri ve yeni bir Sezon Bileti ile gelecek.

On birinci sezonun ise bu yıl bitmeden yayınlanması ve yeni hikaye görevleri, yeni Manhunt hedefleri, yeni bir müttefik ve yeni bir PvE modu ile gelmesi bekleniyor iken, akabinde de beşinci yıl ile güncel oyunun desteğine devam edilmesi planlanıyormuş.

Sunumda ayrıca mobil oyunlar The Division: Heartland ve The Division: Resurgence için de yeni fragmanlar yayınlandı. Bununla birlikte, Android ve iOS kullanıcıları için her iki oyun için de kapalı beta testi kayıtları da açıldı.

The Division: Resurgence kapalı beta testine katılmış olan kullanıcılar, Conflict ve Dark Zone’u denemenin yanı sıra, şehrin en tehlikeli düşmanları ile karşılaşacağımız farklı bir PvPvE modu da bizleri bekleyecekmiş. Conflict bünyesinde Domination modu bulunacak iken, Skirmish ise sonradan eklenecekmiş.

Açık dünya oynanışın devam ettirileceği ve ücretsiz olacak The Division: Heartland oyununda ise, şu zamana kadar karşılaşacağınız en saldırgan ve tahmin edilemez salgın ile mücadeleye gireceksiniz. PvE oynanan Excursion Operations ve PvPvE oynanan Storm Operations modları olacak.

Excursion Operations diğer oyuncular ile birlik olup, görevleri tamamlayarak ve teçhizat toparlayarak savaş alanına karşı hazırlık yapmanız bekleneceği bir oynanışa dayalı olacak. Storm Operations ise PvEvP şeklinde gerçekleşecek ve kırk beş oyuncuya kadar desteğin sunulacağı takım tabanlı maçlarda, bir yandan ölümcül virüsten kurtulmaya çalışır iken bir yandan da Vultures adı verilen düşman bir grup ve Rogue ajanlar ile mücadele halinde olacaksınız.

Exit mobile version