The Division için Battle Royale Oyunu Gelebilir

Battle Royale furyasından Ubisoft da geri kalmak istemiyor...

Ubisoft, The Division için Battle Royale oyunu üzerinde çalışıyormuş gibi görünüyor. Söylemin kaynağı ise, çoğumuzun yakından tanıdığı bir isim olan Jeff Grubb. Söylemin arkasındaki detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Avatar: Frontiers of Pandora Gelecek Finansal Yıla Ertelendi


Massive Entertainment tarafından geliştirilmiş olan The Division 2, 2018 yılı içerisinde Ubisoft yayıncılığında satışa sunulmuştu. Bu oyun zaman içerisinde epeyce içerik desteği almış ve hala alıyor olsa da, piyasaya çıkmış yeni bir The Division oyunu bulunmuyor.

Bildiğiniz gibi, halihazırda geliştirilme aşamasında olan ücretsiz The Division: Heartland ve yakın bir zaman önce mobil cihazlar için duyurulmuş olan The Division Resurgence var. Ancak Ubisoft bunların yanına üçüncü bir oyun daha ekleyecekmiş gibi görünüyor.

the-division

The Division için Battle Royale Oyunu Mu Geliştiriliyor?

Son olarak Assassin’s Creed Infinity ile serinin Japonya topraklarına da gideceği söyleminde bulunan gazeteci Jeff Grubb, yeni Game Mess Decided bölümünde The Division evreninde geçen bir Battle Royale oyununun olduğundan bahsetti.

Bahsi geçen Reaper kod adlı oyun, bir süre öncesine kadar geliştirilme aşamasındaymış. Ama test eden ekip tarafından yapılan olumsuz geri dönüşlerden dolayı geçtiğimiz yıl iptal edilmiş. Ne var ki Hyper Scape oyununun kapatılmasından sonra, Fransız yayıncı tarafından iptal edilen projenin geri getirilmesi kararı alınmış. Bunun arkasındaki gerekçe olarak da, başarılı bir Battle Royale oyununun istenmesi gösteriliyor. Halihazırda ise Ubisoft tarafından birtakım roguelite elementleri de içerecek olan oyun için yeniden oluşturma çalışmaları yapılıyormuş.

Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz günlerde bir tanesi Splinter Cell VR, Ghost Recon Frontline ve adı verilmem iki tane daha olmak üzere dört oyun iptal edilmiş ve bir tanesinin Avatar: Frontiers of Pandora olduğu iki oyun da ertelenmişti. Görünüşe göre, Fransız yayıncının cephesi şu aralar biraz karışık ve güncel son durum bilgiler için birazcık beklememiz gerekebilir.

Son olarak, 10 Eylül 2022 tarihinde yeni bir Ubisoft Forward yayınını bizleri beklediğini hatırlatalım. Eğer her şey kısa sürede düzene girerse, yeni yayın sırasında güzel duyurular ile karşılaşabiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version