The Division 2’ye Ücretsiz Mod Geliyor!

Rogue-lite mod geliyor!

The Division 2'ye Ücretsiz Mod Geliyor!

İçerik olarak desteklenmeye devam edilen The Division 2’ye ücretsiz mod geliyor. Dün gerçekleştirilen The Division Day yayını sırasında, serinin geleceği masaya yatırıldı ve önümüzdeki aylarda bizleri nelerin beklediği detaylandırıldı.


İlginizi Çekebilir: Yeni The Division: Heartland Görüntüleri Paylaşıldı


Fransız yayıncı, bugün The Division Day yayını gerçekleştirdi. Bu yayın sırasında, Heartland için açılış sinematiği ve yeni detaylara ek olarak, The Division 2 için de beşinci yılın sezonları ile bazı detayları gün yüzüne çıkarttı.

The Division 2’ye Ücretsiz Mod Duyuruldu

Haziran ayının başlarında başlayacak olan Broken Wings isimli ilk sezonda, The Decent adı altında ücretsiz bir rogue-lite mod gelecek. Bir simülasyonda geçecek olan bu modu, tek başınıza ve kooperatif olarak oynayabilmemiz mümkün olacak.

Yeni sezonda ayrıca seçkin kart sahibi oyunculara Sam Fisher kostümü de verilecek. Ancak buna bir anda değil de kısım kısım toplayarak sahip olabileceksiniz. Bildiğiniz gibi ilk oyunun yeniden yapımı duyurulmuştu ve şu anlık çıkış tarihi belli değil. Büyük buluşma gerçekleşene kadar, Sam Fisher özlemimizi bu kıyafet ile bir nebze olsun dindirebilecekmişiz gibi görünüyor.

Puppeteers ve Vanguard adı altında yayınlanacak olan ikinci ve üçüncü sezonlar, Cleaners topluluğuna karşı savaşarak Meret Estate noktasına ilerleyeceğimiz Incursion modu ve Aaron Keener ve Rogue ekibi hakkında yapabileceğimiz yeni keşifler bizi bekleyecek. Black Diamond adı verilen dördüncü ve son sezon ise yeni bölgeleri, yeni ana görevleri ve yeni oyun sonu yapısını beğenimize sunacak.

Yeni yılda Castle Settlement adında yeni bir bölge de erişimimize açılacak. Ne var ki bu bölge ilk başta enkaz haline olacak ve yıl içerisinde bütün sezonların tamamlanması sonrasında ayak basabileceğiz. Ne var ki beşinci yıldaki içeriklerin tamamına erişebilmek için Warlords of the New York paketine sahip olmanız gerekiyor. Aksi takdirde, sadece The Decent moduna erişim hakkınız olacak.

Son olarak, 25 Nisan – 9 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek bi Resident Evil işbirliği olacak. Bu tarihler arasında oyuna giriş yapmanız durumunda, Leon Scott Kennedy karakterinin R.P.D. kostümüne ücretsiz sahip olabileceksiniz.

Exit mobile version