The Division 2 Ücretsiz Deneme Sürümü Yayında!

8 saatlik ajancılık deneyimi...

Massive Entertainment tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayıncılığı yapılan The Division 2, deneme sürümü ile tüm platformlardan ücretsiz olarak indirilebilecek. Oyunu henüz deneyimlememiş oyuncular için Ubisoft güzel bir haber ile çıktı karşımıza. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: 32 TL’lik Oyun Epic Games Store’da Ücretsiz


The Division 2 Ücretsiz Deneme Sürümü

Ubisoft’un popüler shooter oyunu TD2’in 8 saatlik deneme sürümü yayınlandı. Bu kapsamda PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games ve Uplay) kullanıcıları oyunu ücretsiz olarak sistemleri üzerinden deneyimleyebilir. İlgili sayfaya buradan ulaşarak deneme sürecini başlatabilirsiniz.

Buna ek oyunu tamamen satın almak isteyenler için de güzel bir haberimiz var. Ücretsiz deneme ile beraber oyunun standart sürümü PlayStation Store’da 44 TL, Xbox Store’da 120 TL ve Epic Games Store’da 135 TL olarak açıklandı. TR mağazalarında oyunun indirimsiz güncel fiyatları ise şu an 269 – 602 TL arasında değişmekte.

The Division 2 ÜcretsizOyun Hakkında: Oyunun Konusu: Ölümcül bir virüsün New York’u etkilemesinin ve dünya nüfusunu kasıp kavurmasının üzerinden tam yedi ay geçti. Toplum tamamıyla çökmüş durumda. Virüs yayıldığında, sivil olarak gizlenen ajanlardan oluşan Division birimi, savunmanın son hattı olmak için harekete geçti.

O zamandan beri geride kalanları korumak ve medeniyeti kaosa sürüklenmekten kurtarmak için durmadan savaşıyorlar. Washington DC ulusal çöküşe karşı ayakta kalması gereken tek şehirdi, ancak pek çok tehditle yüzleştikten sonra yok olmanın eşiğine geldi.

Division için artık risk daha büyük. Washington DC çökerse, tüm ulus çöker. Siz ve takımınız, salgından sonra toplumun çöküşünü durduracak son umutsunuz.


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? 8 saat bir oyunu deneyimlemek için yeterli mi? Aşağıda yer alan yorumlar kısmından düşüncelerinizi bize aktarmayı unutmayın.

Exit mobile version