The Division 2 Steam Mağazasına Büyük İndirimle Geldi

% 70 indirim fırsatı kaçmaz!

The Division 2 Steam Mağazasına Büyük İndirimle Geldi

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition sonrasında, The Division 2 Steam mağazasına gelen bir diğer Ubisoft oyunu oldu. İki hafta kadar sürecek indirim ile uygun bir fiyattan kütüphanenize ekleyebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Watch Dogs: Legion, Steam Mağazasına da Geliyor


Assassin’s Creed Valhalla ile Ubisoft oyunları uzun bir aradan sonra Steam mağazasına gelmeye devam etmişti. Sonrasında da Anno 1800, Immortals Fenyx Rising, Roller Champions ve Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition takip etmişti. Kısa bir süre önce The Division 2 de mağazadaki yerini aldı.

The Division 2 Steam Kullanıcılarıyla Buluştu

Eğer oyunu satın almak isterseniz, 26 Ocak 2023 tarihine kadar sürecek % 70 oranındaki indirim ile standart sürümü 104.70 TL, Warlords of New York sürümü 209.70 TL ve Warlords of New York Ultimate sürümünü de 281.70 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.

Hikaye olarak The Division için devam niteliği taşıyan The Division 2, bizi Washington D.C.’ye götürüyor. New York şehrinde yaşanan felaketin aylar sonrasındaki bir zamanda geçen oyun, ajanlar olarak bizi şehri kurtarmakla görevlendiriyor. Tabii ki bu esnada Black Tusk, Hyenas, Outcasts ve True Sons gibi birbirinden tehlikeli topluluklar ile de mücadele etmek durumundayız.

The Division 2 Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version