The Division 2 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek

Ubisoft'tan bir fırsat daha...

The Division 2 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek

Eğer bu hafta sonu için bir planınız yoksa, Ubisoft tarafından sunulan yeni fırsat ile The Division 2 sınırlı süreli ücretsiz oynanabileceğinin haberini vermiş olalım. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Oyunları İndirime Girdi


The Division 2 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynama Programı Duyuruldu

Resmi sayfa üzerinden yapılan duyuru ile 18 – 21 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak sınırlı süreli oynama programı, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında geçerli olacak.

Konsol kullanıcıları PlayStation ve Xbox mağazaları üzerinden arama yaparak Ücretsiz seçeneği ile katılımda bulunabilecek iken, PlayStation Plus ve Xbox Live Gold aboneliği lazım olacak. Ubisoft mağazası tarafında Play the Demo ve Epic Games mağazasında ise The Division 2 Bedava Hafta Sonu kısmında ilgili seçenek sizi bekliyor olacak.

Önceki programlarda olduğu gibi kaydettiğiniz aşama, nihai sürüme geçiş sonrasında aktarılacak. Ayrıca nihai sürüme geçmeye karar vermeniz durumunda da 25 Mayıs 2023 tarihine kadar standart ve Warlord of New York Ultimate sürümleri için devam edecek indirimlerden faydalanabileceksiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

The Division 2 Konusu

Hikaye olarak The Division için devam niteliği taşıyan The Division 2, bizi Washington D.C.’ye götürüyor. New York şehrinde yaşanan felaketin aylar sonrasındaki bir zamanda geçen oyun, ajanlar olarak bizi şehri kurtarmakla görevlendiriyor. Tabii ki bu esnada Black Tusk, Hyenas, Outcasts ve True Sons gibi birbirinden tehlikeli topluluklar ile de mücadele etmek durumundayız.

Exit mobile version