The Division 2 Hafta Sonunda Ücretsiz Oynanabilecek

Yeni sezon da bu hafta başlıyor...

The Division 2 Hafta Sonunda Ücretsiz Oynanabilecek

Yeni sezonunun kutlanması amacıyla, Ubisoft tarafından yapılan duyuru ile The Division 2 hafta sonunda ücretsiz oynanabilecek. Halihazırda ön-yükleme yapabiliyor iken, duyurunun detayları ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Kurucu Ailesi Satın Alım için Harekete Geçmiş


2019 yılının Mart ayında satışa sunulmuş olan The Division 2, The Division için bir devam niteliği taşıyor. Warlord of New York genişletme paketi dahil sezonluk olarak içerik anlamında bir hayli desteklenmiş olan oyun, uzun zamandan sonra bu hafta içerisinde yeni oyun moduna kavuşacak.

12 Mayıs 2022 Perşembe günü başlayacak olan ve Gizli İttifak (Hidden Alliance) isimli dokuzuncu sezon ile zamana karşı düşmanlar ile mücadeleye girişeceğiniz sekiz kişilik bir PvE modu olan Countdown, oyuncuların beğenisine sunulacak.

Sezon içerisinde ayrıca haine dönüşen eski bir The Division komutanı Yüzbaşı Lewis yeni hedefimiz haline gelecek iken, iki Apparel etkinliği, yeni hedefler, ligler, küresel etkinlikler, yeni bir teçhizat, hem çatışmaya girerek hem de kaynak araştırması yaparak ekipmanınızı geliştirme imkanı bulacağınız yeni Expertise özelliği ve çok daha fazlasını getirecek.

The Division 2 Hafta Sonunda Ücretsiz Olacak

Fransız yayıncı, yeni sezonun başlayacak olmasının şerefine, The Division 2 için bir Ücretsiz Hafta Sonu etkinliği düzenleyecek. 13 – 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 4, Stadia ve Xbox One platformlarında geçerli olacak ve yeni sezon içeriklerini de deneme fırsatı sunacak olan etkinlik için Xbox Live Gold aboneliği gerekli olacak iken, halihazırda PC platformunda ön-yükleme yapabiliyor.

Eğer The Division 2 oyunundan memnun kalır ve tam sürüme geçiş yapmayı isterseniz, indirimli satıştan faydalanabileceksiniz. Yapacağınız geçiş sonrasında da kaydettiğiniz aşamanın tamamı eksiksiz olarak aktarılacak.

Exit mobile version