The Day Before Çıkış Tarihi Duyuruldu

Çok oyunculu hayatta kalma türü için sağlam bir alternatif geliyor.

The Day Before Çıkış Tarihi Duyuruldu

The Day Before çıkış tarihi açıklandı. Buna ek olarak, yeni bir oynanış videosu da beğenimize sunulmuş durumda. Önümüzdeki yıl içerisinde çıkması beklenen oyunla ilgili yeni detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 2042 Hazard Zone Modu Nasıl Olacak?


Radiant One, Dead Zone Escape ve The Wild Eight gibi yapımlar ile tanıdığımız Fntastic, bu yıl içerisinde The Day Before adı altında yeni bir oyun duyurmuştu. Görselliğin son derece gerçekçi ve oynanışın da son derece doyurucu olması ile bir hayli konuşulmuştu. Hatta birçok kişi de gerçek olamayacağını düşünmüştü.

MYNOTA tarafından yayınlanacak olan oyun, MMO ile hayatta kalmanın birbiri ile entegreli olarak oyunculara sunulacağı bir yapıda karşımıza çıkacak.

Yaşanan bir salgın sonrasında, yürüyen ölüler ortalığı istila ettiği, hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı ve hayatta kalanların da araba, yiyecek ve silah için birbirlerini öldürdükleri Amerika topraklarında geçecek.

Biz ise tek başımıza uyanacak ve ilk andan itibaren hayatta kalmak için kaynak arayışına girişeceğiz. Bu noktada da bu yürüyen ölüler yetmezmiş gibi bir de diğer oyuncular ile mücadele etmeye ve hayatta kalmaya çalışacağız. Yürüyen ölüler sese duyarlı olduklarından dolayı, erzak tasarrufu için gereksiz çatışmalara girmemek adına dikkatli hareket etmemiz gerekecek.

Keşif konusunda özgür olacağımız oyunun dünyasında gezerek, terk edilmiş araçlar, evler ve gökdelenler dahil dış ve iç mekanları araştırarak işimize yarayacak eşyalar bulacak ve avantajımıza kullanabileceğiz. Ayrıca eski bir topluluğun da yenilenme sürecine katkıda bulunabileceğiz. Onlardan aldığımız eşya ve silahları satabilecek ve gerektiğinde diğer oyuncular ile iletişim de kurabilmemiz de mümkün olacak.

The Day Before Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Bu hafta içerisinde yeni bir oynanış videosunun yayınlanmasına ek olarak, oyunun çıkış tarihi de açıklandı. Belirtilene göre The Day Before çıkış tarihi PC (Steam) için 21 Haziran 2022 iken, henüz netleştirilmemiş bir tarihte PlayStation 5 ve Xbox Series için de satışa sunulacak.

Yayınlanan yeni videoda, şehir sokaklarında yaşanan çatışmaların yanı sıra, iç mekanları ve araç sürüş dinamiklerinin sergilendiği geniş arazileri de görme fırsatımız oluyor. Geliştirici ekip tarafından verilen bilgiler doğrultusunda The Division ve The Last of Us karşımı olacak oyunda, kooperatif desteğinin olacağı The Day Before için PvE ve PvP de oldukça büyük önem arz edecek.

 

Exit mobile version