The Crew Motorfest Duyuruldu

Seri tam gaz devam ediyor...

The Crew Motorfest Duyuruldu

Geçtiğimiz hafta, Twitter kullanıcısı ScriptLeaksR6 tarafından ortaya atılan bir iddia ile yeni The Crew oyununun yakın bir zamanda duyurulacağına işaret edilmişti. Beklenen duyuru da bugün yapıldı. Serinin yeni oyunu, The Crew Motorfest olacak.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Skull and Bones Oyununu Yeniden Erteledi


2023 yılı içerisinde satışa sunulması beklenen The Crew Motorfest, Luna, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor. Eğer dilerseniz, çıkışından önce deneme şansı yakalayabilirsiniz. Bunun için, buradan Insider Program kaydınızı yaptırmanız gerekecek.

The Crew Motorfest Nasıl Bir Oyun Olacak?

Ubisoft tarafından verilen ilk detaylara göre, O’ahu (Hawaii) adasına gideceğimiz açık dünya oyununda, eşi benzeri olmayan bir festival bizi bekleyecek. Festival denince, şüphe yok ki aklınıza ilk olarak Forza Horizon gelmiştir.

The Crew serinin temelleri üzerine kurulu olacak yeni The Crew oyununda, yüzlerce araç ve şehir sokakları, yanardağ bölgesi, yağmur ormanları, plajlar ve zorlu dağ yolları boyunca yapacağımız yarışlar bizi bekleyecek. Yapı olarak bir MMO olacağı için de ister tek başınıza, isterseniz de kurduğunuz ekip ile oynayabileceksiniz.

Son olarak, kişiye özel yarışlar, temalı etkinlikler ve çeşitli meydan okumalar da bulunacak. Görünüşe göre Ubisoft, The Crew 2 gibi bu oyun için de uzun süreli bir destek sunmayı planlıyor ve bu da çok büyük bir sürpriz olmayacak.

Duyuruya özel olarak yayınlanmış olan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version