The Callisto Protocol İnceleme Puanları

Callisto uydusundaki korku dolu macera başlasın!

The Callisto Protocol İnceleme Puanları

The Callisto Protocol inceleme puanları ortaya çıktı. Genel olarak baktığımızda, beklentilerin altında kaldığını görüyoruz. Şimdiye kadar verilen puanların detayları ise haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: The Callisto Protocol Season Pass, İki Yeni Mod Getirecek


The Game Awards 2020 şovunda duyurulmuş olan oyun, meraklı bekleyişin ardından bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirdi. Dead Space yaratıcısı Glen Scofield tarafından kurulmuş olan Striking Distance Studios tarafından geliştirilmiş olup, Krafton tarafından da yayınlanmıştı. Bizleri dev gezegenin Callisto uydusuna götüren oyun, büyük bir ölüm-kalım savaşının da içine sokuyor.

The Callisto Protocol İnceleme Puanları ile Ateş Edebildi Mi?

Bugün itibarıyla girilmeye başlanan inceleme puanları ile genel tablo da oluşmuş oldu. Metacritic sitesine baktığımızda, genel ortalamanın PlayStation 5 versiyonuna ait olan 76 / 100 olduğunu görüyoruz. PC ve Xbox Series versiyonları ise 75 / 100 olarak görünüyor. Mecralara göre puanlamalar için aşağıya göz atabilirsiniz.

The Callisto Protocol Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Maksimum Gereksinimler

Ultra Gereksinimler

The Callisto Protocol Konusu

Hikaye olarak 2320 yılında ve Jüpiter gezegeninin Callisto uydusunda geçecek. Gizemli bir salgının uyduyu kaosa sürükleyip de hem gardiyanlar hem de mahkumlar Biophage adı verilen yaratıklara dönüştürür iken, biz ise Jacob Lee olarak bir yandan hayatta kalmak ve bir yandan da United Jupiter Company’nin karanlık sırlarını ortaya çıkartmak için çalışacağız.

Exit mobile version