Tesla Botları Atomic Heart Oyununa Gelebilir

Hadi bakalım...

Tesla Botları Atomic Heart Oyununa Gelebilir

Önümüzdeki dönemde, Tesla ile gerçekleştirilecek olası bir işbirliği neticesinde, Tesla botları Atomic Heart oyununa gelebilir. Şimdilik resmi bir durum söz konusu olmasa da, Elon Musk biraz meyilliymiş gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Atomic Heart İnceleme Puanları


21 Şubat 2023 tarihinde PC ve konsollar için satışa sunulan Atomic Heart, fena olmayan puanlar almıştı. Görselliği ve hikayenin geçtiği ortam ile bir hayli övgüler alan oyun, geliştiricisi Ukrayna menşeli olmasına rağmen Rus bağlantıları içermesi ile tartışmalara konu olmuştu.

Tesla Botları Atomic Heart Oyununa Gelecek Mi?

İlk günden de Xbox Game Pass servisine eklenmiş olan oyunun yönetmeni ve aynı zamanda stüdyonun kurucusu ve Üst Yöneticisi Robert Bagratuni, görünen o ki Tesla botlarını Atomic Heart dünyasına dahil etmeyi istiyor. Bir süre önce Elon Musk tarafından oyun ile ilgili Twitter bir paylaşımının ardından, Bagratuni de bir işbirliğine gidip gidemeyeceklerini sordu.

Bu soruya Musk tarafından bir cevap gecikmedi ve Tesla botlarının arızalanmamasını umduğunu söyledi. Ayrıca merkezi kontrol riskini azaltabilmek için fiziksel bir anahtar ile Optimus’un kolayca kapatılabilmesi için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Peki nedir bu Optimus? Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Tesla Al Günü kapsamında gösterilen ve yarı fonksiyonel robot oluyor kendileri. Şirketin üstünde aktif olarak çalıştığı bu robot, görünüşe göre Atomic Heart oyununa gelecek. Ne var ki, Bagratuni ile Musk arasında gerçekleşen iletişimin haricinde henüz herhangi bir resmi gelişme yaşanmış değil.

Son olarak, Atomic Heart için halihazırda dört indirilebilir içerik planlanıyor. Bahsi geçen işbirliğinin nihayete ermesi durumunda, indirilebilir içerik sayısı beşe mi çıkacak yoksa halihazırdakilerden birine mi dönüşecek merak ediyoruz.

Exit mobile version