Tekken: Bloodline için Yayın Tarih Netleşti

Jin Kazamanın intikam mücadelesi, önümüzdeki ay başlıyor...

Tekken Bloodline için Yayın Tarih Netleşti

Netflix, Tekken: Bloodline için merak edilen yayın tarihini sonunda açıkladı. Bu yıl içerisinde yayınlanması beklenen ilk bölümü ne zaman izleyebileceğiz? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Netflix BioShock Film Uyarlamasını Duyurdu


Hatırlayacağınız üzere Tekken anime dizisi, Mart ayı içerisinde duyurulmuştu. Jin Kazama karakterine odaklanılacak ve ilk bölümün de bu yıl içerisinde yayınlanacağının sözü verilmişti. Hikayeye göre, devasa bir şeytan Ogre aniden ortaya çıkıyor ve akabinde yaşanan mücadelenin sonunda Jin’in değer verdiği her şeyi yok oluyor ve yaşamı da sonsuza dek değişiyor. Yaşanan trajedi karşısında intikam yemini eden karakterimiz, bunun için ihtiyacı olan gücü elde edebilmenin yolunun da The King of Iron Fist turnuvasından geçtiğini anlıyor.

Tekken: Bloodline Ne Zaman Geliyor?

Aslına bakarsanız Tekken için daha önceden 1998, 2009 ve 2011 yıllarında animasyon filmleri ve film uyarlaması görmüştü. Ne var ki bilhassa film uyarlaması fazlasıyla olumsuz tepkiler almıştı. Bakalım bu yeni anime dizisi nasıl karşılanacak? Bunu öğrenmek için önümüzde fazla bir zaman yok diyebiliriz. Netflix tarafından yapılan duyuru ile ilk bölümün 18 Ağustos 2022 Perşembe günü yayınlanacağı, beraberinde yeni bir fragman ile ortaya çıktı.

Netflix şirketinin oyun sektörüne iyiden iyiye önem vermeye başladığını biliyoruz. Geçtiğimiz sene yayınlanan Resident Evil: Infinite Darkness animasyon dizisinin sonrasında, mavi kirpi Sonic karakterinin maceralarının anlatıldığı Sonic the Hedgehod film serisi, geçtiğimiz aylarda duyurulan yeni BioShock film uyarlaması ve 14 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan ve bağımsız bir hikaye sunan yeni Resident Evil dizisi bunlardan birkaçı. Bakalım Tekken anime dizisi nasıl karşınalacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version