Tekken 7 Elden Ring Modu Resmi İçerik Gibi Görünüyor

Oyunun yönetmeni açıklama yapmaktan yorulmuş...

Tekken 7 Elden Ring Modu Resmi İçerik Gibi Görünüyor

Tekken 7 Elden Ring modu yayınlandı. Gerçek bir indirilebilir içerik gibi görünen bu mod, yönetmenin bile dikkatini çekti. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Elden Ring 1.0.3 Güncellemesi Yayınlandı


Bilhassa popüler oyunların yolu PC platformundan da geçince, tahmin edebileceğiniz üzere modifikasyon üreticilerinin de eline düşüyor. “Acaba bu oyunda şu karakteri yönetsek nasıl olurdu?” sorumuza cevap almanın yanı sıra, yüzümüzü güldürenler ve hatta geliştiricisini ve yayıncısını bile hayrete düşüren sonuçlarla bile karşılaşabiliyoruz. Haberimize konu olan Tekken 7’nin Elden Ring modu da son saydığımıza giriyor.

FromSoftware tarafından geliştirilmiş ve Bandai Namco Entertainment tarafından da yayınlanmış olan oyun, çıkışından bu yana çok konuşulmuştu. Ne var ki, satış başarısı ve en kısa sürede bitirme videoları ile gündeme gelmişti. Şimdi ise karşımızda farklı bir durum var.

Elden Ring, Ultraboy tarafından geliştirilmiş olan Tekken 7 modu ile farklı bir evrene geçiş yaptı. Genel anlamda kozmetik odaklı bir mod ve Elden Ring’den Alexander, Malenia, Melina, Radahn, Ranni ve daha birçok ismi dövüş oyununa dahil ediyor. Ayrıca Lobster, Potboy ve Prisoner sınıfı karakterini görebilmek de mümkün oluyor.

Tekken 7 Elden Ring Modu, Geliştiricisi Bile Şaşırttı!

Halihazırda Tekken Mods sitesinden indirebileceğiniz 174 MB boyutundaki mod, resmi bir indirilebilir içerik gibi görünüyor. Zaten Tekken Yönetmeni Katsuhiro Harada da çoğu kişinin bunu resmi bir içerik sanıp da kendileriyle irtibata geçtiğini söylüyor. Harada bunun resmi bir Tekken 7 içeriği olmadığı konusunda kullanıcıları ikna etmekten yorulmuş olacak ki ayrı bir paylaşımda bulunmaya karar vermiş.

“Kesinlikle, Elden Bandai Namco tarafından fonlanan bir yapım ve Elden’dan sorumlu üretim genel müdürü de bendim. Yani çok da alakasız değil. Komik bir şekilde iyi yapılmış bir mod ama lütfen kesin artık.”

Twitter üzerinde videosuna sayısız alıntı yapılan, beğenilen ve paylaşılan bu modu için Ultraboy, muhtemelen yakın bir zamanda daha fazla yeni karakter ekleyecektir. Peki siz bu mod hakkında ne düşünüyorsunuz? Denemeye değer buldunuz mu? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version