Tales of the Shire Duyuruldu: Bu Yıl İçerisinde Geliyor

Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen yaşam simülasyonu...

Tales of the Shire Duyuruldu Bu Yıl İçerisinde Geliyor

Yüzüklerin Efendisi oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor. Middle-earth Enterprises ve Private Division ortaklığında geliştirilen Tales of the Shire: A “The Lord of the Rings” duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: F1 24 Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Yüzüklerin Efendisi evreni, gerçekten de büyük bir evren. Her köşesinden farklı bir hikaye çıkıyor ve bu hikayeler bize, çizgi-roman, dizi, film, oyun ve daha pek çok farklı şekilde anlatılıyor. Tales of the Shire: A “The Lord of the Rings” Game ise bunlardan bir yenisi oldu.

Yüzüklerin Efendisi Evreni Genişliyor: Tales of the Shire Duyuruldu!

Bu yıl içerisinde PC (Steam), PlayStation 5, Switch ve Xbox Series için Türkçe altyazı ve arayüz desteği ile çıkması beklenen oyun, Middle-earth Enterprises ve Private Division ortaklığında Weta Workshop Game Studio tarafından geliştiriliyor.

Tür olarak rol yapma oyunu ve yaşam simülasyonu birleşiminden oluşan oyunda, bir Hobbit rolünde olacağız. Temel amacımız ise, Hobbitköy yerleşkesinin görüp görebileceği en büyük Bywater Festivalini düzenlemek ve resmi köy statüsüne kavuşmasını sağlamak olacak.

Göllerin, harika doğa manzaralarının ve ormanların bulunduğu oyunda, kendi evimizi dekore edebilecek, bahçemizle ilgilenecek, balık tutacak, meyveler ve yabani otlar toplayıp kasaba halkıyla takaslar yapabilecek, pişirdiğimiz yemekleri Hobbit dostlarımız ile paylaşarak ilişkilerimizi de geliştirebileceğiz.

Tales of the Shire bizi ayrıca bilinen Hobbit aileleri ve simgesel karakter ile de tanıştıracak. Bu sayede beceri ve kıyafet dahil pek çok alanda yükseltmeler için takas yapabilmeyi de mümkün kılacak. Şimdilik net bir çıkış tarihi olmasa da, PlayStation, Steam ve Xbox mağazalarında istek listenize alabiliyorsunuz.

Exit mobile version