Take-Two, GTA 6’nın Çıkış Zamanı ile İlgili İpucu Verdi

Beklenenden erken çıkabilir...

GTA 6 oyununun sıradaki fragmanının ne zaman yayınlanacağı kadar, ne zaman satışa sunulacağı da büyük bir merak konusu. Şu ana kadar bir açıklama yapılmamış olsa da, yakın bir zamanda gerçekleştirdiği finansal konferans ile Take-Two Interactive tarafından GTA 6‘nın çıkış zamanı ile ilgili ipucu taşıyan bir yorumda bulunuldu. Görünüşe göre 2025 yılının son çeyreğini beklemek durumunda olmayabiliriz.


İlginizi Çekebilir: Yeni GTA 6 Fragmanı Detayları Sızdırıldı


Yeni GTA oyununun fragmanının dünya genelinde büyük bir etkiye yol açtığı su götürmez bir gerçek diyebiliriz. Beğeni ve izlenme rekorlarını kısa sürede ters getirir iken, hem sektördeki diğer şirketlerin oyunları ile ilgili yaptıkları içerik duyurusu paylaşımlarında ilk GTA 6 fragmanının yayınlanma tarihi duyurusundaki stili uyarladıklarını görmüştük. Yakın bir zaman önce Hyundai Motorsport da Grand Theft Auto adına yakın Grand Test Auto isimi ile ralli takımının tanıtımını yapmıştı. Etkinin boyutlarını görüyorsunuz.

Rockstar Games tarafından geliştirilmesine devam edilen oyun hakkında yeni detayları öğrenmeyi sabırsızlık ile bekler iken, ne zaman satışa sunulacağını da bir o kadar merak ediyoruz. Bildiğiniz gibi şu ana kadar sadece 2025 yılında PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacağı söylenmiş, ama ay veya mevsim anlamında herhangi bir şey ima dahi edilmemişti. Ancak Take-Two Interactive tarafından gerçekleştirilen son finansal konferans sırasında GTA 6’nın çıkış zamanı hakkında bir ipucu verilmiş gibi görünüyor.

GTA 6’nın Çıkış Zamanı Netleşti

Konferans sırasında Rockstar Games çatı şirketi tarafından söylenene göre, 2025 finansal yılının 8 milyar Dolar gelir ile ‘devasa, eşsiz ve çığır açan bir yıl’ olmasının beklendiği söylendi. Finansal yılın 31 Mart 2025 tarihinde bitiyor oluşu göz önünde bulundurulduğunda, söylenene bakılır ise GTA 6 ile bu tarihe kadar buluşabileceğimiz sonucuna varıyoruz. Çünkü, bu tanıma en fazla oyuna oyun da Rockstar Games tarafından üzerinde çalışılan yeni GTA oluyor.

Yeni GTA 6 Fragmanı Detayları Sızdırıldı

Bizleri tekrardan Vice City’ye götürecek olan GTA 6, Jason ve Lucia olmak üzere iki karakterin başlarından geçenleri anlatacak. Bizlere sunulacak olan haritanın da Los Santos ile karşılaştırıldığında, en az 2.5 kat büyüklüğünde olacağı iddia ediliyor.

Daha gerçekçi bir görsellik ile karşımıza çıkacak olup da beklenen nesil sıçrayışının öncüsü olacağı düşünülen GTA 6, öncelikli olarak PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Gerçekçi sürüş dinamikleri ve yapay zeka karakterleriyle de adından söz ettirmesi beklenen oyunun, bir süre sonra da PC kullanıcıları ile buluşacağını söyleyebiliriz. Bunun da en erken 2026 yılında olması bekleniyor.

Exit mobile version