Syberia ve Syberia 2 Ücretsiz Dağıtılıyor!

Son oyunun çıkışı öncesinde, seriye dalış fırsatını kaçırmayın.

Syberia ve Syberia 2 Ücretsiz Dağıtılıyor!

Steam üzerinde Syberia ve Syberia 2 ücretsiz olarak dağıtılıyor. Ancak her zaman olduğu gibi, kütüphanenize eklemek için sınırlı bir zamanınız bulunuyor. Eğer Point-and-Click tarzı macera oyunlarından hoşlanıyorsanız, 29 Eylül 2021 tarihine kadar ücretsiz olarak kapabileceğiniz bu iki oyunu kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Ücretsiz Oyunları (23 Eylül)


Syberia ve Syberia 2 Ücretsiz Oldu!

Avukat Kate Walker rolünde olduğumuz serinin ilk oyunu, 2002 yılında satışa sunulmuştu. Hikayeye göre bir oyuncak fabrikasının devir teslimini tamamlamak için bir Fransız köyüne gidiyorduk. Ne var ki, işimiz hiç tahmin edilen kadar kolay olmuyordu. Köye vardığımızda, fabrika sahibi Anna Voralberg’ün öldüğünü ve bu nedenle kardeşi Hans Voralberg ile irtibata geçmemiz gerektiğini öğreniyorduk.

Bizi Batı Avrupa bölgesinden Doğu Rusya topraklarına götürecek olan macera boyunca, eşsiz kalitede müzikler ile etkileyici karakterler ve mekanlarda zorlu bulmacaların üstesinden gelmeye çalışarak Syberia gizemini çözmeye çalışıyorduk.

Syberia II ise 2004 yılında satışa sunulmuştu. İlk oyunun kaldığı yerden devam eden hikayeye göre Hans Voralberg ile Kate Walker, efsanevi Sibirya mamutlarından sonuncusunu bulmak için birlikte maceraya atılıyorlardı. Ne var ki bunun için son derece tehlikeli olan engelleri aşmak durumunda kalıyorlardı.

Son olarak, serinin ilk iki oyunu ücretsiz olarak dağıtılacak iken Syberia 3 de % 85 indirim ile 7.50 TL karşılığında satın alınabiliyor. Üçüncü oyun, oyuncuları tamamıyla farklı bir maceraya çıkartıyor. Konuya göre ana karakterimiz Kate Walker, ölmek üzereyken Youkole kabilesi tarafından bulunuyor. Valsembor köyünde sıkışıp Kate ve kabile üyeleri, yolculuklarına devam edebilmek için düşmanlarını ve karşılarına çıkacak engelleri aşabilmek için zamana karşı yarışmak durumundadırlar. Bu esnada, ana karakterimizin geçmişi de onu kovalamaktadır.

Syberia Sistem Gereksinimleri

Syberia II Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version