Surviving Mars Türkçe Dil Desteğine Kavuştu!

2018 yılında satışa sunulan Surviving Mars Türkçe oynanabiliyor!

Surviving Mars Türkçe Dil Desteğine Kavuştu!

Steam mağazasında dilimizi destekleyen oyunlara bir yenisi daha eklendi. Bundan böyle Surviving Mars Türkçe arayüz ile oynanabilecek. Eğer oyun kütüphanenizdeyse ve henüz başlamamışsanız, uygun zamanın geldiğini söyleyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: RDR 2’yi Türkçe Yapma


İlk başta Haemimont Games tarafından geliştirilen ama sonrasında Abstraction Games stüdyosuna devredilen şehir inşa etme simülasyonu oyunu, 2018 yılında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. Gözetimci konumunda bulunduğunuz Surviving Mars, kaynak ve finansal destek için bir uzay ajansı seçtikten sonra, kızıl gezegende bir koloni oluşturmak ve içerisinde yaşayanların hayatta kalmasını sağlamak üzerine kurulu bir oynanış sunuyor.

Halen yeni içerikler ile desteklenmeye devam edilen oyunda, iyi bir planlama ile kubbeler ve altyapı inşa ediyor, yeni olasılıkları araştırıyor ve yerleşim yerinizi genişletmenin yollarını bulabilmek için insansız hava araçları kullanıyorsunuz. Koloninizin hayatta kalmasını sağlama alabilmek için kendi yiyeceklerinizi yetiştirmeniz ve maden çıkartmanız da mümkün oluyor.

Oyunda ayrıca keşif yapabilmek de mümkün oluyor. Keşfiniz sırasında da çeşitli gizemler ile karşılaşabiliyorsunuz. Ne var ki bu gizemleri ortaya çıkartmak, beraberinde servet veya felaketi getirebilecek. Bunun yanı sıra araştırmalarınızı, farklı deneyimler sunan deneyler yaparak birleştirebiliyorsunuz. Mars gezegenini keşfederek, yeni bilimsel buluşlara da kapı açabilirsiniz. Her şey size bağlı olacak.

Surviving Mars Türkçe Dil Desteğine Kavuştu!

Bildiğiniz gibi, Steam mağazasında bulunan çeşitli oyunlara zaman içerisinde Türkçe dil destekleri ekleniyor. Haliyle keyif aldığımız oyunları, artık anlayarak oynayabilmemiz mümkün oluyor. Surviving Mars da bunların bir yenisi oldu. Çıkışından bu yana Türkçe dil seçeneği bulunmayan oyun, Loc ‘N Roll ekibi tarafından yapılan çeviri ile artık Türkçe arayüz ile oynanabiliyor. Ne var ki henüz bu desteğin indirilebilir içerikler için geçerli olmadığı görülebiliyor. Muhtemelen zamanla onların da çevirileri eklenecektir.

Eğer Surviving Mars oyununu Türkçe oynamayı isterseniz, Options kısmından Gameplay’ye ve oradan da Language kısmına geçerek dil seçimini yapmanız yeterli olacak. Sonrasında ise artık oyundan keyif olarak oynaması kalıyor.

Henüz bu oyuna sahip değilseniz, Steam üzerinde standart versiyonun % 75 indirimle 12.50 TL’ye satıldığını söyleyelim. Digital Deluxe Edition eş değer oranda indirimle 15.25 TL ve First Colony Edition ise % 70 indirimle 45.69 TL karşılığında satın alınabilir.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version