Summer Game Fest 2023 Ne Kadar Sürecek?

Bomba duyurular bizi bekliyormuş...

Sunucu Geoff Keighley ile yapılan röportajda Summer Game Fest 2023 süresi belli oldu. Bizleri en az önceki senelerde olduğu gibi uzun bir sunum bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Summer Game Fest 2023 Katılımcı Listesi Ortaya Çıktı


Bu yılın büyük oyun etkinlikleri ve sunumları yaz sezonunu başlatacak olan PlayStation Showcase için geri sayım devam ediyor. Sonrasında ise Xbox Games Showcase ve Ubisoft Forward için bekleyişe geçeceğiz. Summer Game Fest 2023 de listede yer alıyor ve 8 Haziran 2023 Perşembe günü TSİ 22:00 sıralarında başlayacak.

Daha önceden sizlerle paylaştığımız haberimizde, Geoff Keighley tarafından yapılan duyuru ile Activision, Capcom, Electronic Arts, Epic Games, Microsoft, Netflix, Razer, Sony Interactive Entertainment, Ubisoft, Valve ve Warner Bros. Games dahil pek çok önemli ismi kırktan fazla katılımcının olduğu liste yayınlanmıştı.

87aSJ5zSXANvLk93yXVXtX-1200-80

Summer Game Fest 2023 Süresi Belli Oldu

Üç haftadan az bir zaman kalmış iken Keighley, Epic Games sitesi üzerinden yayınlanan röportajda verdiği bilgi ile bu yılın Summer Game Fest etkinliğinin iki saate yakın bir uzunluğunun olacağını ve hayli büyük üç veya dört duyurunun yapılacağını teyit etti.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl The Last of Us Part 1 duyurusu yapılmış iken, 2021 yılındaki şova da Elden Ring oynanış fragmanı damgasını vurmuştu. Bakalım bu yılın şovuna damgasını vuran hangi oyun veya oyunlar olacak.

Tercihen Facebook, Twitch, Twitter ve Youtube kanalları üzerinden takip edebileceğiniz etkinlik için resmi internet sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version