Summer Game Fest 2022 Tarihi Belli Oldu

Haziran ayı için yavaştan heyecanlanmaya başlasak mı?

Summer Game Fest 2022 Tarihi Belli Oldu

Geoff Keighley, Summer Game Fest 2022 festivalinin başlangıç tarihini duyurdu. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bir açılış gecesi canlı yayını da bizleri bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox & Bethesda Games Showcase Tarihi Duyuruldu


Summer Game Fest, ilk olarak 2020 yılının Mayıs itibarıyla düzenlenmeye başlamıştı. Bildiğiniz gibi o sene dünyayı etkisi altına almaya başlayan COVID-19 salgını nedeniyle birçok oyun etkinliği iptal edilmiş veya çevrimiçi olarak düzenlenmiş veya ertelenmişti.

Ne var ki, oyun dünyası için her senenin Yaz mevsiminde aşina olduğumuz hareketlilik Summer Game Fest ile sağlanmıştı. Açılış gecesi için Geoff Keighley tarafından sunulan özel bir canlı yayının gerçekleştirildiği festival, 2K, Activision Blizzard, Capcom, Electronic Arts, Epic Games, Bandai Namco Entertainment, SEGA, Sony, Ubisoft, Microsoft ve Warner Bros. Games dahil büyük yayıncıların katılımı sayesinde dijital etkinlikler, duyurular ve son dakika haberleri ile dolu dolu geçiyor diyebiliriz. Bu sene de bir benzerinin bizleri beklediğine şüphe yok.

Summer Game Fest 2022 Ne Zaman Başlayacak?

Geoff Keighley tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşım ile Summer Game Fest 2022, 9 Haziran 2022 Perşembe günü TSİ 21:00 sıralarında gerçekleştirilecek olan açılış gecesi canlı yayını ile resmen başlayacak.

Facebook, Twitch, Twitter, Youtube ve diğer sosyal medya platformlarına ek olarak, Birleşik Devletler’de, Birleşik Krallık’ta ve Kanada’da yaşayan oyuncular için IMAX salonlarında da izlenebilecek canlı yayının ne kadar süreceğine dair şu an için bir detay bulunmuyor. Ancak dünya genelinde ilk kez yapılacak olan duyurulara ek olarak, daha önceden duyurulmuş olan oyunlar ile ilgili güncel haberler alacak ve yeni fragmanlar ve oynanış videoları izleyebileceğiz.

Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 Tarihi Açıklandı

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 sunumunun 12 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirileceği ortaya çıkmıştı. Bir buçuk saat kadar sürmesi beklenen sunum sırasında, Bethesda, Xbox Game Studios ve dünya genelindeki tüm ortakların bünyesinde geliştirilmekte olup, Game Pass dahil Xbox ekosisteminde yer alacak oyunlara yer verilecek. Otuzdan fazla dilde yayınlanacak olan sunumu Türkçe izleyip izleyemeyeceğimiz ise şimdilik netlik kazanmış değil.

Exit mobile version