Suicide Squad Oyunu 2024 Yılına Kalmış Olabilir

Canlı servis modeli oyuncuların hoşuna gitmemiş...

Suicide Squad Oyunu 2024 Yılına Kalmış Olabilir

Pek çok kez erteleme haberi ile karşımıza çıkan Suicide Squad: Kill the Justice League için yeni bir erteleme gündemde olabilir. Son State of Play yayını sonrasında gelen tepkilere bakılırsa, Suicide Squad oyunu için epey bekleyeceğiz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Suicide Squad: Kill The Justice League Videoları


Merakla çıkmasını beklediğimiz Suicide Squad: Kill the Justice League, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen State of Play yayınının assolisti olarak sahneye çıkmıştı. Oynanış adına pek çok detayı gördüğümüz oyun, yayının ardından yoğun bir eleştiri bombardımanına tutulmuştu. Öyle ki, elde bu kadar büyük bir potansiyel var iken, Batman Arkham serisi ile övgü toplayan Rocksteady Studios ekibinin bu defa canlı servis modelinin seçilmesi karşısında oyuncular büyük hayal kırıklığına uğramış ve sert tepkiler göstermişlerdi.

Suicide Squad: Kill the Justice League ile geçtiğimiz yıl buluşmayı bekliyorduk, ama pek çok kez ertelenerek 23 Mayıs 2023 tarihine kalmıştı. Ne var ki oyuncuların tepkileri üzerine bir kez daha ertelenecekmiş gibi görünüyor.

Suicide Squad Oyunu 2024 Yılında Mı Çıkacak?

Windows Central sitesinden Jez Corden tarafından ortaya koyulan rapora göre oyunun çıkış tarihi bu yılın üçüncü çeyreğine kaydırılmış. Ancak yakın bir zaman önce Game Mess Decides yayınında konuşan Jeff Grubb ise daha da uzun bir erteleme söz konusu olabilir. Grubb, Suicide Squad: Kill the Justice League için 2024 yılında ertelendiğini duyduğunu söylüyor.

Şu an için Warner Bros. Interactive Entertainment ve Rocksteady Studios tarafından yapılmış resmi bir açıklama olmadığı için, beklemek en iyisi diyelim. Bakalım gelişmeler ne yönde olacak? Yakından takipteyiz.

Suicide Squad: Kill the Justice League Konusu

DC evreninde geçecek ve orijinal bir hikaye sunacak olan Suicide Squad: Kill The Justice League, bizi açık dünya oynanış ile Metropolis şehrinde zorlu mücadelelerin içine sokacak. Braniac tarafından dünyanın istila edilişinin ve süper kahramanların da ele geçirilişinin ardından, karışıklığı ortadan kaldırmak yine bize düşecek.

Exit mobile version