Beklenen Oldu: Suicide Squad Oyunu 2024 Yılına Kaldı

Yoğun tepkiler alan oynanış sistemi değişecek gibi görünüyor...

Beklenen Oldu Suicide Squad Oyunu 2024 Yılına Kaldı

Yeniden ertelenmesine kesin gözüyle bakılan Suicide Squad oyunu, resmi olarak 2024 yılına kaldı. Görünüşe göre geliştirici ekip, hayranların yoğun eleştirisine maruz kalan sistemi kökten değiştirerek, potansiyelin sonuna kadar kullanıldığı bir oyun ile karşımıza çıkmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Amnesia: The Bunker Birazcık Daha Gecikecek


Suicide Squad: Kill the Justice Leage, son olarak Şubat ayındaki State of Play yayını sırasında karşımıza çıkmıştı. Ancak bu çıkışın sonu hayal kırıklığı olmuş ve olumsuz eleştirileri de beraberinde getirmişti. Çünkü, geçmişinde Batman Arkham serisi olan Rocksteady Studios ekibinin büyük bir potansiyeli olan oyunda canlı servis modelini benimsemiş olmaları hoş karşılanmamıştı.

2020 yılındaki duyurusundan bu yana birkaç kez ertelenmiş olan Suicide Squad: Kill the Justice Leage için 23 Mayıs 2023 tarihini bekliyorduk. Ancak yaşanan bu son olayın ardından Jeff Grubb, oyunun 2024 yılına ertelendiğini duyduğunu söylemişti. Bu söylem, Rocksteady Studios tarafından ypaılan paylaşım ile en nihayetinde teyit edildi.

“Oyunculara en kaliteli deneyimi sunabilmek adına gereken zamanı ayırmak için zor ama gerekli kararı aldık. Destek ve anlayışları için harika topluluğumuza teşekkür ederiz. Gelecek yıl sizi Metropolis’te görmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Suicide Squad Oyunu İçin Yeni Tarih Belirlendi

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyun, 2 Şubat 2024 yılında satışa sunulacak. DC evreninde geçecek ve orijinal bir hikaye ile bizi, açık dünya oynanış ile Metropolis şehrinde zorlu mücadelelerin içine sokacak. Braniac tarafından dünyanın istila edilişinin ve süper kahramanların da ele geçirilişinin ardından, karışıklığı ortadan kaldırmak yine bize düşecek.

Bakalım bu ertelemenin ardından, Rocksteady Studios ekibi konsept üzerinde ne tür değişiklikler yaparak karşımıza çıkacak? Bunu sizin gibi biz de büyük bir merakla bekliyor ve gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version