Suicide Squad: Kill the Justice League Yeniden Ertelendi

Epic Games mağazasına özel...

Suicide Squad: Kill the Justice League, Epic Games mağazasında bir ay kadar geç çıkacak. Şu an için herhangi bir gerekçe gösterilmemiş iken, para iadeleri de başladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Suicide Squad: Kill the Justice League Videosu Yayınlandı


Şubat ayında gerçekleştirilen State of Play sunumu sırasında on beş dakikalık videosu ile karşımıza çıkan Suicide Squad oyunu, oyunculardan gördüğü hayli olumsuz tepkiler karşısında ertelenmişti. Geçtiğimiz haftalarda yeni çıkış tarihi duyurulan oyun için 2 Şubat 2024 tarihini bekliyoruz. Ancak bu, bütün mağazaları kapsamıyor.

Suicide Squad: Kill the Justice League Epic Games Mağazasında Ertelendi!

Bildiğiniz gibi yakın bir zaman önce Epic Games Store üzerinde yanlışlıkla ücretsiz bir şekilde ön-siparişe açılan Suicide Squad oyunu, kısa bir süre sonrasında ön-siparişe kapatılmış ve fırsattan istifade eden oyuncuların kütüphanelerinden de kaldırılmıştı ve bu durum oyuncuların tepkisini çekmişti. Halihazırda ülkemizde sayfası kapalı olan oyunun PC versiyonu Epic Games mağazasına özel olarak ertelendi.

suicide-squad-kill-the-justice-league-yine-ertelendi2

Bir WB Games topluluk yöneticisi tarafından oyunun Discord kanalı üzerinden yapılan paylaşıma göre, Arkham evreninde geçecek olan Epic Games Store üzerinden 5 Mart 2024 tarihinde satışa sunulacak. Yani bir aylık bir erteleme söz konusu. Bununla birlikte, ön-siparişlerin iptal edileceği ve satın alan oyunculara da para iadesinin yapılacağı da söyleniyor.

Diğer yandan, PlayStation, Steam ve Xbox mağazaları için şu anlık herhangi bir ertelenme durumu yok. Yani yine 2 Şubat 2024 tarihinde satışa sunulacak.

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version