Suicide Squad: Kill the Justice League Tarihi Açıklandı

"TEŞEKKÜR EDERİZ KEVIN"

Suicide Squad Kill the Justice League Tarihi Açıklandı

Uzun süredir geliştirilme aşamasında olan ve bu yıl içerisinde ertelenmiş olan Suicide Squad: Kill the Justice League tarihi sonunda açıklandı. Mayıs ayında hem Justice League birliğini dağıtmak hem de Kevin Conroy’un sesini son kez duymak için çıkacağımız macera başlayacak.


İlginizi Çekebilir: Gotham Knights İnceleme


2020 yılındaki DC Fandom sırasında duyurulmuş olan Suicide Squad: Kill the Justice League, bildiğiniz gibi Mart ayında önümüzdeki yıla ertelenmişti. Hem yaratıcı yönetmen hem de stüdyonun kurucu ortaklarından Sefton Hill, net bir gün belirtmeksizin ilkbahar aylarında satışa sunulacağını söylemişti.

Suicide Squad: Kill the Justice League Tarihi Resmiyet Kazandı

Uzun zamandan sonra bizlere kendisini hatırlatan oyun, 26 Mayıs 2023 tarihinde PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Resmi duyuru ile yeni bir de fragman yayınlandı.

Batman karakterinin sahneye çıktığı fragman, aslında biraz da duygusal. Çünkü, Kevin Conroy’un sesini otuz yılın ardından Batman rolünde son kez duyacağız. Bildiğiniz gibi Conroy, geçtiğimiz ayın başında altmış altı yaşında hayata gözlerini yummuştu. Dolayısıyla da Suicide Squad: Kill the Justice League de özel bir oyun olacak. Zaten fragmanın sonunda da “TEŞEKKÜR EDERİZ KEVIN” yazısını görebiliyoruz.

Suicide Squad: Kill The Justice League Hakkında

DC evreninde geçecek olan oyun, orijinal bir hikaye sunacak. Bizleri açık dünya oynanış ile Metropolis şehrine götürüp, geliştirici stüdyonun karaktere odaklı hikaye anlatımını üçüncü kişi bakış açısından oynanış ile birleştirerek farklı bir deneyim sunacak olan oyun, Suicide Squad üyeleri Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark karakterlerinin zorlu mücadelesini anlatacak. Bu defa Superman, Batman, Green Lantern ve Wonder Woman gibi güçlü karakterlerden oluşan Justice League birliğini ortadan kaldırmaya ve dünyayı kurtarmaya çalışacağız.

Arkham evreninin devamı olacak oyunu tercihen tek başınıza veya dört kişiye kadar kooperatif desteği ile oynayabileceksiniz. Eğer tek başınıza oynamanız durumunda, diğer karakterlere geçiş yapabilmeniz mümkün olacak.

Her bir karakterin kendisine özgü hareket stili ve seyahat yeteneği olacak ve bu sayede dinamik açık dünyaya sahip Metropolis şehrini özgür bir şekilde keşfedebileceksiniz. Ayrıca özelleştirebileceğiniz çok çeşitli silahlar ve ustalaşmanızın gerekeceği yetenekler de olacak.

 

Exit mobile version