Suicide Squad: Kill the Justice League Kapalı Alfa Testi Geliyor

Şansınızı denemeyi unutmayın!

Eğer Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Suicide Squad oyununu çıkışından önce denemeyi istiyorsanız, önümüzdeki hafta bunun için bir fırsatınız olabilir. Suicide Squad: Kill the Justice League kapalı alfa testi geliyor ve kayıt olarak şansınızı deneyebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Suicide Squad: Kill the Justice League Sistem Gereksinimleri Açıklandı


Hatırlayacağınız üzere Suicide Squad: Kill the Justice League, yakın bir zaman önce yayınlanan ilk Suicide Squad Insider bölümü ile geri dönmüştü. Hikaye ve oynanış mekaniklerine odaklanılan videoda yeni detayları öğrenmiştik. Tanıtımlar yeniden başlamış iken, Warner Bros. Games ve Rocksteady Studios tarafından Suicide Squad oyunu için düzenlenecek kapalı alfa testi ile oyunculara çıkışından önce deneme fırsatı sunulacak.

Suicide Squad Kill the Justice League Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Suicide Squad: Kill the Justice League Kapalı Alfa Testi Duyuruldu

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series platformlarını kapsayacak olan bu test, 30 Kasım – 4 Aralık 2023 tarihleri arasında aktif olacak. Eğer katılımda bulunmayı isterseniz, buradan kaydınızı yaptırabilirsiniz. Söylenene göre, katılımcılara NDA (Gizlilik Sözleşmesi) imzalatılacak. Diğer bir deyişle, herhangi bir ekran görüntüsü veya video paylaşımının yapılması yasak olacak.

“Bu test ve ilgili tüm bilgiler/içerikler özel ve son derece gizlidir. Yalnızca gizlilik sözleşmesinin şartlarını kabul eden katılımcılar teste katılabilecektir. Gizlilik anlaşmasının herhangi bir şekilde ihlali, oyunun lansman planlarına zarar verecektir.

Deneyiminizle ilgili görüntü/ekran görüntüsü, video veya metin tabanlı izlenimlerinizi çevrim içi olarak, sosyal medya aracılığıyla veya herhangi bir kamuya açık alanda yayınlamak, basın kuruluşlarıyla veya içerik oluşturucularla herhangi bir şekilde bilgi kesinlikle yasaktır. Oyunun hesabınıza bağlı benzersiz bir tanımlayıcı ile filigranlı olacağını unutmayın.”

Suicide Squad: Kill the Justice League 2 Şubat 2024 tarihinde satışa sunulacak. Digital Deluxe Edition sahipleri oyuna 30 Ocak 2024 tarihi itibarıyla oyuna erişebilecekler.

Suicide Squad: Kill the Justice League Konusu

Hikaye olarak Suicide Squad üyeleri Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark karakterlerinin zorlu mücadelesi anlatılacak. Bu defa Superman, Batman, Flash, Green Lantern ve Wonder Woman gibi güçlü karakterlerden oluşan Justice League birliğini ortadan kaldırmaya ve dünyayı kurtarmaya çalışacağız.

Exit mobile version