Suicide Squad: Kill The Justice League Hikaye Fragmanı

Bakalım Rocksteady Studios bize neler sunacak?

Suicide Squad Kill The Justice League Hikaye Fragmanı

Batman: Arkham serisi ile tanıdığımız Londra merkezli geliştirici Rockstady Studios, Batman: Arkham Knight sonrasında, her ne kadar aynı evrende geçecek olsa da farklı bir yapım ile karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz senenin DC FanDome etkinliğinde duyurulan Suicide Squad: Kill The Justice League hikaye fragmanı, bu hafta sonu yeni gerçekleştirilen etkinlikte yayınlandı. Peki oyun nasıl olmuş? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Grand Theft Auto: The Trilogy Sistem Gereksinimleri Sızdırıldı


Suicide Squad: Kill The Justice League Hikaye Fragmanı Nasıl?

DC evreninde geçecek olan oyun, orijinal bir hikaye sunacak. Bizleri açık dünya oynanış ile Metropolis şehrine götürüp, geliştirici stüdyonun karaktere odaklı hikaye anlatımını üçüncü kişi bakış açısından oynanış ile birleştirerek farklı bir deneyim sunacak olan oyun, Suicide Squad üyeleri Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark karakterlerinin zorlu mücadelesini anlatacak. Bu defa Superman, Batman, Green Lantern ve Wonder Woman gibi güçlü karakterlerden oluşan Justice League birliğini ortadan kaldırmaya ve dünyayı kurtarmaya çalışacağız.

Arkham evreninin devamı olacak oyunu tercihen tek başınıza veya dört kişiye kadar kooperatif desteği ile oynayabileceksiniz. Eğer tek başınıza oynamanız durumunda, diğer karakterlere geçiş yapabilmeniz mümkün olacak.

Her bir karakterin kendisine özgü hareket stili ve seyahat yeteneği olacak ve bu sayede dinamik açık dünyaya sahip Metropolis şehrini özgür bir şekilde keşfedebileceksiniz. Ayrıca özelleştirebileceğiniz çok çeşitli silahlar ve ustalaşmanızın gerekeceği yetenekler de olacak.

Önümüzdeki yıl içerisinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak olan oyun için yayınlanan hikaye fragmanı, etkileyici bir sunum ile karşımıza çıktı. Görünüşe göre eğlencenin odak noktası Flash olacak. Bilhassa arkadaşlarımız ile kooperatif oynarken, bir hayli keyifli saatler geçirecekmişiz gibi görünüyor. İsterseniz sizleri hemen aşağıdaki hikaye fragmanı ile baş başa bırakalım.

Rocksteady Studios, 2004 yılında Sefton Hill ve Jamie Walker tarafından kurulmuştur. 2009 yılında Spike Video Oyunu Ödülleri ödül töreninde ‘Yılın Stüdyosu’ seçildikten sonra, 2010 yılında Time Warner şirketi tarafından devralınmıştı. Sonraki yıllarda ise büyük beğeni toplamış olan Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight oyunlarıyla ün kazanmış oldu.

Exit mobile version