Subnautica 3 2025 Yılında Geliyor

Üçüncü oyun teyit edildi!

Krafton tarafından geride bıraktığımız çeyreğe ilişkin olarak yayınlanan yeni finansal rapora bakılırsa, Subnautica 3 için epey beklememiz gerekecek. En azından geliştirilme aşamasında olduğunu bilmek bile sevindirici diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty 2024 Black Ops Gulf War Olabilir


Subnautica 3 ile Ne Zaman Buluşacağız?

Unknown Worlds Entertainment tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Subnautica ve Subnautica: Below Zero, oyuncular tarafından hayli beğenilmişti. Her ne kadar üçüncü bir oyun için bekleyişte olsak da, Amerika menşeli stüdyo karşımıza Moonbreaker ile çıkmıştı. Ancak umudunuzu yitirmeyin; çünkü, yakın bir zaman önce yaşanan yeni bir gelişme ile Subnautica 3 2025 yılında karşımıza çıkacak.

subnautica-below-zero

2021 yılının Ekim ayında Unknown Worlds Entertainment, Krafton tarafından satın alınmıştı. Güney Kore menşeli tarafından yayınlanan son finansal raporda, yeni Subnautica için 2025 yılının ilk yarısının hedeflendiği duyuruldu.

Her ne kadar şimdilik tüm detaylar verilmemiş olsa da, gelecekteki önemli oyunlardan birisi olacağı söylenir iken, su altı macerasına uzaylılar da dahil olacakmış. Yani bizi keşfedilmemiş bir okyanus gezegen bekliyor olabilir. Ayrıca hayatta kalma, üretim ve üs kurma mekaniklerinin daha da geliştirileceğini tahmin edebiliriz.

Exit mobile version