Street Fighter 6 Turnuvası Chun-Li Modu Yüzünden Kesildi

Eyvahlar olsun...

Haziran ayında satışa sunulan yeni Street Fighter oyunu için gerçekleştirilen turnuva esnasında enteresan bir olay yaşandı. Açık olan bir modun kapatılması unutulduğu için, Street Fighter 6 turnuvası Chun-Li modu yüzünden kesintiye uğradı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 9 2025 Yılında Satışa Sunulabilir


Muhtemelen ara ara aklımıza geleceğimiz bir olay ile karşınızdayız, sevgili takipçilerimiz. Yakın bir zaman önce, Capcom tarafından satışa sunulan Street Fighter 6 için bir turnuva düzenlenmişti. Bu turnuvanın ikinci turunda, Kimberly ile Chun-Li karşı karşıya geldi. Ne var ki Çinli karakter için dövüş öncesinde uygulanmış ve kıyafetlerini ortadan kaldıran modun devre dışı bırakılması unutulunca, ortaya enteresan bir görüntü çıktı.

Street Fighter 6 Turnuvası Chun-Li Modu Yüzünden Sekteye Uğradı

Bahsi geçen olay ile ilgili kısa bir klip, Twitter kullanıcısı nicholasdeorio tarafından paylaşılmış. Ne var ki, her ne kadar Twitter bunu doğal olarak hassas içerik olarak sınıflandırmış ve sansürlemiş olsa da, durumdan rahatsız olarak takipçilerimizi de göz önünde bulundurarak, tıklayarak ulaşabileceğiniz şekilde buraya bırakıyoruz. Tercihen tıklayabilir veya es geçebilirsiniz.

Street Fighter 6 Açık Beta Bu Ay Geliyor

Bahsi geçen olayın yaşanmasının ardından, elbette sunucu ve teknik ekip olaya müdahale etti ve henüz başlamamış olan karşılaşma öncesinde bir süre ara verilmek zorunda kalındı. İlgili mod kaldırıldıktan sonra da turnuva kaldığı yerden devam etti.

Turnuva Twitch üzerinden gerçekleştirildiği ve platformun da çıplaklık kuralları olduğu için, bahsi geçen kanalın durumdan etkilenip etkilenmeyeceği bilinmiyor. Ancak muhtemelen Street Fighter 6 oynarken Chun-Li karakterini gördüğümüzde aklımıza geleceğine ve güleceğimize şüphe yok.

Serinin güncel oyunu, çıkışından bu yana popülerliğinden bir şey kaybetmemişti. İlk üç günde bir milyon adet satmış ve Capcom da on milyon adet satış hedeflerinin olduğunu dile getirmişti. Bakalım bu hedefi ne derece tutturacaklar?

Exit mobile version