Stray için Tuhaf Bir Mod Yayınlandı

Şeytani büyücü, bu defa Sirgalahad172 oldu...

Stray için Tuhaf Bir Mod Yayınlandı

Bir mod üreticisinin ortaya koyduğu JOKE MOD CJ, oyun dünyasının ünlü karakterlerinden Carl Johnson‘ı Stray oyununa misafir ediyor. Ancak bu, epey farklı bir şekilde oluyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Stray İnceleme Puanları Yayınlandı


Son dönemde oyuncuların ilgi odağı olan Stray, 19 Temmuz 2022 tarihinde PC (Steam), PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulmuştu. PlayStation Plus Extra, Premium ve Deluxe abonelerinin ek ücret ödemeden erişim sağlayabildikleri oyun, ailesinden ayrılıp da robotların yaşadığı ölü bir şehre düşen ve kurtulmanın yollarını arayan sevimli bir kedinin yaşadıklarını anlatıyor. Senaryo boyunca, hafızasını kaybetmiş olan B-12 isimli minik bir robot da diğer robotlar ile etkileşime geçmek için bize yardımcı oluyor.

Stray için Tuhaf Bir Mod, CJ’i Oyuna Getiriyor

Çıkışının üzerinden fazla bir zaman geçmemiş olmasına rağmen, kedimizin rengini değiştirebildiğimiz dahil birçok farklı mod bulunuyor. Sirgalahad172 isimli kullanıcı ise farklı bir çalışmaya imza atarak, Grand Theft Auto: San Andreas – Definitive Edition oyunundaki ana karakterimiz Carl Johnson’ı Stray’e misafir etti.

Üreticinin “Carl Johnson’ın halihazırdaki bütün oyunlara modlanması gerektiği için, bu mod şaka amaçlıdır” yorumu ile yayınladığı JOKE MOD CJ, Nexusmods sitesi üzerinden indirilebiliyor ve Grand Theft Auto: San Andreas ana karakterinin oyundaki her bir kedinin yerine geçmesini sağlıyor. Yönettiğimiz de buna dahil.

Bildiğiniz gibi, San Andreas oyundaki bir yan görevde Carl Johnson bir şeytani büyücü tarafından lanetleniyor ve diğer oyun türleri arasında sonu gelmez bir şekilde sürüklenmeye başlıyor ve senaryonun geçtiği şehrin sunmadığı birçok şeyi deneyimliyor. Haliyle bu modun da ona bir nevi selam gönderme anlamı taşıdığını da söyleyebiliriz. Zaten kimi kullanıcıların da bu yüzden JOKE MOD CJ’i ürkütücü bulduğunu söylediği görülebiliyor.

Kurulum için yapmanız gereken ise, Stray’in kurulum klasörüne gidip, indirdiğiniz .rar dosyasının içinden .pak dosyasını paks klasörünün içinde atmak olacak. Keyifli oyunlar dileriz.

Exit mobile version