Stray İnceleme Puanları Yayınlandı

Sevimli bir kedinin hikayesinin anlatıldığı Stray, yarın bizlerle olacak...

Stray inceleme puanları ortaya çıktı. Sevimli bir kedinin rolünde olacağımız oyun, bakalım sevilmiş mi? Şimdiye kadar yayınlanan inceleme puanlarının detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Quarry İnceleme


İlk çalışmaların 2015 yılında başladığı Stray, 2020 yılında düzenlenen ilk PlayStation 5 sunumunda duyurulmuştu. Hikayesine göre ailesinden kopmuş olan bir kedinin rolünde olacağımız oyunda, önce unutulup gitmiş olan bir şehirden kurtulup sonra da ailemize yeniden kavuşmaya çalışacağız. Robotlara ve tehlikeli yaratıklara dikkat ederek ilerleyeceğimiz ve çeşitli gizemleri çözmeye çalışacağımız senaryo boyunca, bize eşlik edecek B12 isimli bir insansız hava aracı (drone) dostumuz da olacak.

Stray İnceleme Puanları Ortalaması Ne Seviyede?

Yarın itibarıyla PC (Steam), PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulacak oyunun Metacritic üzerinden inceleme puanları yayınlanmaya başladı. Şu an için PC ortalaması yirmi dokuz incelemenin toplamında 84 / 100 iken, PlayStation 5 ortalaması ise altmış sekiz ortalamanın toplamında yine 84 / 100. GameSpot, Eurogamer, IGN, Game Informer ve Windows Central dahil önemli mecraların verdiği tüm Stray inceleme puanları için aşağıya bakabilirsiniz.

iyzikkFsKBsKTQ8iRKfx4V-1200-80

Stray Sistem Gereksinimleri

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version