Stray Animasyon Film Oluyor!

Bir kediciğin maceraları...

Geçtiğimiz yılın ilginç deneyimlerinden bir tanesi olan Stray, ilk olarak PC ve PlayStation 5 için satışa sunulmuştu. BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından da yayınlanan oyunda, bir kedinin rolüne bürünüyorduk. Bu hafta yapılan duyuru ile Stray animasyon film haline getirilecek.


İlginizi Çekebilir: Hideo Kojima Death Stranding Filminde Etkin Rol Oynayacak


Hikayesine göre, bir kaza eseri ailemizden kopuyor ve kendimizi bir süre önce unutulup gitmiş olan bir şehirde buluyorduk. Amacımız ise önce şehirden kurtulmak ve sonra da ailemiz ile yeniden bir araya gelmekti. Bu süre zarfında da B12 isimli bir robot da bize eşlik ediyordu.

Stray, Ağustos Ayında Xbox Konsollarına da Geliyor!

Stray Animasyon Film Olarak da Karşımıza Çıkacak

Ağustos ayında Xbox Series konsollarına da gelen Stray için sırada animasyon film olmak var. Şu an için ne net bir tarih ne de isim bilgisi var, ama yapımını Annapurna Animation üstlenecek.

Şirket patronu Robert Baird, “Bu bir kedi ve robot hakkında bir arkadaşlık komedisi ve çok komik bir dinamik var. Yani bu işin doğasında bir komedi var ama bu filmde tek bir insan yok. Bence oyunun inanılmaz derecede popüler olmasının nedenlerinden biri de bu. Dünyayı sevimli bir kedinin bakış açısından görüyorsunuz.” dedi ve devam etti: “İnsansız animasyon filmleri yeni bir şey olmasa da Pixar, antropomorfik canavarlardan elementlere kadar her konuda piyasayı ele geçirdi. Bunu nasıl başardılar ve biz bunu filmde nasıl başaracağız? Bazen imkansız gibi görünse de başaracağız. Oyunun özünün ve hikâyeyi anlatmanın anahtarının bu olduğunu biliyoruz.”

Son olarak, şirket ileride Donut County, Journey, Outer Wilds ve What Remains of Edith Finch oyunlarını da diziye veya filme dönüştürmek istiyormuş.

Exit mobile version