Strateji Oyunları Steam Mağazasında İndirime Girdi

Pamuk eller cebe...

Strateji türüne hayranlık duyuyorsanız, Steam mağazasına koşun. Bugün başlayan yeni kampanya ile strateji oyunları Steam mağazasında indirime girdi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Saints Row Steam Fırsatı Devam Ediyor


Strateji Oyunları Steam Mağazasında İndirimli Satılıyor

4 Eylül 2023 Pazartesi günü TSİ 20:00’a kadar devam edecek olan kampanyanın sayfasına burada ulaşabilirsiniz. Genel listenin haricinde, kart, şehir kurma, 4X, askeri gerçek zamanlı, kule savunma ve sıra tabanlı olmak üzere yedi farklı kategoriye de ayrılmış olan oyunlar için % 10 ile % 90 arasında fiyat düşüşleri söz konusu. Ayrıca günlük ücretsiz ödülünüzü almayı da unutmayın.

Sizlere öncelikli olarak önerebileceğimiz ilk oyun, Age of Empires 4: Anniversary Edition. Hem standart hem de Digital Deluxe sürümleri ayrı ayrı % 50 indirimle 199.50 ve 299.50 TL karşılığında satın alınabiliyor. Serinin tüm oyunlarının bulunduğu koleksiyon paketi ise % 71 indirimle 321.33 TL.

Age of Empires IV Açık Beta Testi Bu Hafta Başlıyor!

Bir diğer öncelikli önerimiz, Iron Harvest. Her ne kadar kampanyaya dahil olsa da, bu oyun için 8 Eylül 2023 Cuma gününe kadar zamanınız var ve % 80 indirimle 10 TL’ye kütüphanenizde yer verebilirsiniz.

Eskilerin unutulmaz klasiklerinden Rise of the Nations Extended Edition, % 75 indirimle 49.75 TL. Oyunun üç arkadaşınıza hediye edebileceğiniz 4-Pack sürümü % 75 indirimle 149.75 TL iken XGS Classics 1 paketi ise % 46 indirimle 251.80 TL.

Kampanya sayfasında göze çarpan diğer bazı oyunlar ve indirimli fiyatları şöyle;

Exit mobile version